|
Тема
|
Честито, честито, честито!
|
|
Автор |
HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Жега) |
Публикувано | 01.10.12 15:20 |
|
Ето това е истинския българин! Ето затова сме нация на хиляди години, защото България е раждала и ражда такива синове! Благодаря ти Кубрате!Дали след като Българин се нареди до Фишер и Каспаров в шахмата, друг Българин ще се нареди до Майк Тайсън и Мохамед Али? Заслужваме тази гордост, дано!
| |
|
всичко това е много хубаво, ама няма връзка с този клуб.
| |
|
Офтопик е, обаче е българско постижение и този клип е добре да бъде изгледан.
Ако искаш да вкараме и малко по топика, сподели ми, чел ли си последната творба на Стивън Кинг, издадена на БГ, на индъстриъл музика? А и още нещо интересно, което аз не знаех доскорто - МИНИСТРИ, по време на записите на албума Filt pig са се вдъхновили от негов кратък разказ, и са правили записите в изоставена барака, където убивали паяци с големина колкото юмрук? И то с 45-и калибър...
| |
|
паяци с големина на юмрук.. Това ми напомня за ТО.
Я раздуй повече за индъстриала?
Една песен за поздрав /няма нищо общо с персонажа на Стивън Кинг, обаче/:
Редактирано от Aulus Vitellius Celsus на 01.10.12 21:07.
| |
|
Браво на Пулев. Да стигне до Кличко е невероятно постижение. Пожелавам му успех.
| |
|
МИНИСТРИ, бяха тук 2008, в София, ето един поздрав от мен с конкретното парче
| |
|
Яко!
ФК Дядо Мраз ви поздравява
| |
|
Не знам защо си пропуснал да пуснеш това съобщение в Кастанеда, а си го зачукал в Мода и Лайфстайл, където няма какво да търси.
| |
|
Че какво му е на Мода и Лайфстайл? Там се подвизават Капитана и Блуфена, видни дирски бигорексици, а модератоката е запалена по тежките тренировки. Съвсем на място си е !
| |
|
|
|
|