Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:28 15.07.25 
Фен клубове
   >> Стивън Кинг
*Кратък преглед

Тема Табита Кингнови  
Автор HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Жега)
Публикувано20.09.12 11:58

Няма да разискваме дали първата дама в жанра

е била секси на младини, макар че - що пък не?! Но чели ли сте нещо от нейното творчество?
Аз съм чел само единствената, която съм виждал публикувана на БГ език книга "Лица във водата". Намерих я на полицата за продажбана книги в един хотел в Девин Не знаех, но авторката има още 8 публикувани романи: 1981 Small World
1983 Caretakers, 1985 The Trap, публикуван също като Wolves at the Door *
1988 Pearl, 1993 One on One, 1994 The Book of Reuben, 1994 Playing Like a Girl, Cindy Blodgett and the Lawrence Bulldogs Season of 93-94, 1997 Survivor, The Sky in the Water (непубликувана според уикипедия), 2006 Candles Burning - „Лица във водата“, в съавторство с Майкъл Макдауъл.
За мен лично интерес предизвиква заглавието Сървайвър. Чудя се дали всички са в сходен жанр или.....различни
Ваши впечатления?

Тема Re: Табита Кингнови [re: HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор SandinoМодератор (докторче)
Публикувано20.09.12 12:07

Нищо не съм чел от нея, както и от синът му Джо Хил. И той пише хорър до колкото знам, даже първата книга Heart Shaped Box я бяха издавали на бг. Отзивите обаче не бяха много положителни. За втората- Horns, която излезе 2010 се чуват предимно хубави работи и нищо чудно скоро да я преслушам.

The cake is a lie!

Тема Re: Табита Кингнови [re: Sandino]  
Публикувано20.09.12 12:11

Я, издали книга на сина му.... ти да видиш, звучи добре, звучи добер, дано е гепил от гена на баща си...поне на половина да е толкова добър, пак ще е добре, пък внукът му като пропише )нали казват, че гениалността се предава през поколения) ще има да четем с интерес силен; е, ако не ние - нашите наследници

Автор Aulus Vitellius Celsus (semper spamens)
Публикувано20.09.12 13:33

a между другото - 'Очите на дракона' е другата нетипична книга на Стивън, посветена точно на нея.

Редактирано от Aulus Vitellius Celsus на 20.09.12 13:33.

Тема Re: Табита Кингнови [re: Aulus Vitellius Cels]  
Автор lMSeed (Протос №1)
Публикувано20.09.12 16:40

От нея разбрах, че колкото по-дълго е въжето, толкова е по-голям шанса да се скъса

Много хубава книжка. А злияя магьосник в нея не беше ли емблематичния Флаг ?

Присъедини се към ОМСПИИ! Бъди мъж!
Очакваме те в ОАИМИ

Автор pollo (СЕДЕМ)
Публикувано20.09.12 16:50

small world четох, но сигурно преди повече от 5 години, нищо не помня, не ме е впечатлила особено явно...

уф, поже, стегай се!

Тема Re: Табита Кингнови [re: lMSeed]  
Публикувано20.09.12 17:29

Да. Появява се още в Сблъсък и Тъмната кула.

The cake is a lie!

Тема Re: Табита Кингнови [re: pollo]  
Публикувано20.09.12 21:37

я каква корица........ да не би сюжета да е бил по-така.... розов

Тема Re: Табита Кинг [re: HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор pollo (СЕДЕМ)
Публикувано20.09.12 21:49

нищо розово нямаше... една я смалиха и живееше в къща за кукли... ей, как ми се пригледа honey, i shrunk the kids...

уф, поже, стегай се!

Тема Re: Табита Кингнови [re: pollo]  
Публикувано20.09.12 22:19

По Хбо комеди доста го въртят напоследък:)

The cake is a lie!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.