|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Добре дошли в Клуб Стивън Кинг!
|
|
Автор |
HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Жега) |
Публикувано | 19.09.12 13:42 |
|
Благодаря на всички за съдействието този клуб да бъде създаден, благодаря и на Киро!
Бих искал на първо място да помоля клуба да бъде поизчистен от стари теми, тъй като лошо впечатление прави тема на първа страница "Не го ща тоя клуб"
Ако няма желаещи - мога и аз да се включа, но нямам права.
На следващо място се ангажирам да подготвя няколко теми за Стивън Кинг, биография, и най-вече негови книги. Имате ли желание за още нещо, което да бъде включено? Ако имате - включвайте се активно.
След "22 ноември 1963 г.", се очаква да излезе The Chronicles of Harris Burdick, а в България - дали и кога, нямаме информация;)
| |
|
действай шефе.
| |
|
Днес ще се виждам с Киро(слуховете за любовта му към Петко ме притесняват малко и ще проверя нещата на място!) ще говоря пак за разчистването на клуба. Надявам се до утре да имаме модератор.
Присъедини се към ОМСПИИ! Бъди мъж!
Очакваме те в ОАИМИ
| |
|
Макар и клубът да е напълно излишен, все пак честито!
Какво правите тука бе ей, изроди мръсни? Искате ли да фана да ви изнасила и двамата?
| |
|
Щом и ти си тук - съвсем не е излишен. Дай експертно предложение как да наградим първата писала девойка в клуба
| |
|
Честито:))) Преди време те подкрепих за този клуб в ГЗС, за жалост не помня с кой ник бях по това време:))))
Няма да се включвам активно. Факт е, че съм прочела всичко на Ст. Кинг, но още по твърд е фактът, че не помня нищо. Беше преди повече от .. ммммм... абе в десети клас. Имах съученик, който преписваше от мен здраво, и ме подкупваше с неговите книги.
Нооо... радвам се за клъбчето:))) Енджой:)))
| |
|
Хайде честито!
Само да вмъкна, че идвам заради Романа и Члена...
| |
|
ти да видиш:)
Ама тая декларация 'за романа и члена' прави цял еротикон... Нещо от сорта:
Редактирано от Aulus Vitellius Celsus на 21.09.12 03:45.
| |
|
Очаквах Ви Джей Базука да пуснеш :)
Очакваме те в ОАИМИ
| |
Тема
|
Re: Добре дошли в Клуб Стивън Кинг!
[re: Melany99]
|
|
Автор |
lMSeed (Протос №1) |
Публикувано | 21.09.12 09:35 |
|
Очакваме те в ОАИМИ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|