Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:56 13.07.25 
Градове
   >> Враца
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Re: в-к Работническо делонови [re: зaтeб]  
АвторДaниeлa (Нерегистриран)
Публикувано27.02.08 00:31

Защо упорито не схващате въпроса по темата?
А той е толкова прост - какво ви е радвало или ви радва във Враца?
Аз самата накратко изложих своите виждания, без да ви ангажирам да ги споделяте или подкрепяте.
Ако имате и вие ваши радости свързани с града ни от миналото и настоящето, кажете ги .
Ако никой освен мен не може да каже нищо хубаво за Враца и живота си тук - темата от самосебе си се застопорява и отива в небитието.
Достатъчно обсъждахме "простотии, селянии" и всякакви реални и измислени негативи по адрес на града и съгражданите ни във форума. С тази тема опитах да потърся нещо друго, нещо по-различно.
Не ви Убеждавам, нито ви налагам мнение, нито ви търся одобрението или подкрепата на вижданията си.
Просто ако имате нещо добро да кажете за Враца - направете го тук. В другите теми достатъчно злословии има.
Но и тази тема май се заформи злобарска, като останалите. За което съжалявам, съвсем друго предлагах и търсех.

Тема Какво ви радва във Врацанови [re: Дaниeлa]  
Автор DUST (ентусиаст)
Публикувано28.02.08 13:42

Абсолютно подкрепям Даниела в това начинание.
Хайде стига злобарство и дребни провокации към Враца и врачани.
Във Враца има много неща, които могат да зарадват човек, стига да е поне малко позитивно настроен. Когато човек е по природа черноглед и в Париж да отиде пак нещо няма да му изнася.

Едно от нещата които радват във Враца със сигурност е планината и спокойствието което носи. Едновременно с това е толкова величествена и колкото и да е вглъбен човек в ежедневието си няма как да не обърне внимание на тази красота.

Няма как да не радва и все по-динамичното развитие и постоянно обновяващите се сгради, улици, градинки и т.н.

Градът е жив и това личи особено силно по-оживените централни улици в делничните дни.

Враца ще става все по-красива и модерна, и това е необратим процес

Редактирано от DUST на 28.02.08 14:26.

Тема Re: Какво ви радва във Врацанови [re: DUST]  
АвторДaниeлa (Нерегистриран)
Публикувано05.03.08 18:11

На 3-ти март бях...на работа.
Но пък вечерта се израдвах на тържествения концерт на Йосиф Кобзон във Враца. Заедно с Академичния ансамбъл за песни и танци при Министерството на вътрешните работи на Руската федерация, под диригентството на генерал-майор Виктор Елисеев изнесоха грандиозен, впечатлителен и запомнящ се спектакъл. Вълнуващо, колоритно, истинско, силно... "Очи чьорные", "Смуглянка-Молдованка", "Ставай страна огромная", казашки танци... Разкош, великата руска култура - във Враца, млади и стари, познати и непознати врачани. Единение, при толкова политически и възрастови и културни различия.

Тема Re: в-к Работническо делонови [re: зaтeб]  
Автор279456477. (Нерегистриран)
Публикувано06.03.08 12:44

пълни боклуци и кретени сте мърши такива

Тема Re: Какво ви радва във Враца?нови [re: Дaниeлa]  
Автор pompej (непознат )
Публикувано28.04.08 12:09

Даниелче това, което си написла за Враца е много хубаво. Аз не живея в града, но вихаги когато си отида много се радвам, че съм там. Няма по-хубав балкан от врачанския и по-хубави хора от врачани. За това нашия край не е любим на управляващите защото врачани не са добичета за да ги опитомяваш, както си искаш. Живял сум и в северна и в южна България и по-хубаво от врачанско не видях.

Тема Re: Какво ви радва във Враца?нови [re: pompej]  
Автор DUST (ентусиаст)
Публикувано01.05.08 14:19

Хубави думи!

П.С. Къде си сега?

Автор pompej (непознат )
Публикувано11.05.08 19:27

Здравей на всички готини врачани!. На 06.05. си бях в града и честно да ви кажа трябва да обесите сегашния си кмет заедно със съветниците му с краката надолу. Улиците са в ужасно състояние. Има чувството, че града не се управлява от врачани, а от пловдивчани. Всичко де не вика "баце" трябва да е на сапун, оле.

Тема Re: Какво ви радва във Враца?нови [re: Дaниeлa]  
Автор Zhuzhi (непознат )
Публикувано11.05.08 23:30

Аз съм навън, но обичам Враца повече от .... ОТ ВСЯКО ДРУГО МЯСТО ПО СВЕТА...радвам се да прочета каквво пишеш.Какво ми харесва във Враца... балкана, побива... за същаление нямам приятели там, само няколко роднини....не ми харесват врачани дето се държат просто, и не оценяват какво имат...Браво на теб - искаш ли да сменим места?

Автор DUST (ентусиаст)
Публикувано12.05.08 11:22

Има чувството, че града не се управлява от врачани, а от пловдивчани

Защо пък точно от пловдивчани?

Тема Re: Какво ви радва във Враца?нови [re: Zhuzhi]  
Автор pompej (непознат )
Публикувано20.05.08 22:36

DUST samo edin prost plowdiw4anin ne bi pomislil za ulucite wyw Varca, za6toto naistina sa zle i za towa ne moga da si go obqsnq za6to tezi koito uprawlqwat grada ne pomislqt za nego. Naistina ima mnogo dupki po pytq.

Zhuzhi vra4ani ne se dyrgat po-prosto ot ostanalite, samo deto sa po swobodolubiwi i ne gi e strah da izrazqwat swoeto li4no mnenie. Ako si giwql nqkoga w Plowdiw 6te razbere6 kolko 6te ti lipswa Varca. W tazi dyrgawa ima samo edna grupa hora, koito mogat da bydat kato vra4ani i towa sa makedoncite - diwi, smeli i swobodni!Viva!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.