|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
Тема
|
Re: Там където са младите хора
[re: fenka]
|
|
Автор | jofi (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.10.03 03:22 |
|
Може би и аз ще го подкрепя само защото реже яко Стоманата. Гледахте ли срещата на Ст. със Станишев по КТВМ? Без звук. Без коментар. Яка работа
| |
Тема
|
Re: Там където са младите хора
[re: jofi]
|
|
Автор |
dve_sledi (dabbler) |
Публикувано | 11.10.03 08:00 |
|
Гледах,гледах и още как...Почти всички интервюта изгледах,е...не до края,щото ми избива предпазния винтил и тичам да троша телевизора. 
Мдааа,нещата не са се променили,ама никак все още най-често използваните думи са "обещавам" "ще стане,разбира се" и ред други неща,от които електората трябва да е наясно,че бъде ли избрана съответната персона светлото бъдеще му е в кърпа вързано... 
Ми...немам нерви,бе хора,немам нерви да ме лъжат вече,писна ми!!!!!!!!!!!!!!!
А вие си гласувайте,гласувайте...
Дори да си на верен път,ако просто седнеш на пътя ще те прегазят.
| |
Тема
|
Ще гласувам за д-р Венцислав Борисов
[re: dve_sledi]
|
|
Автор | Sky (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.10.03 22:48 |
|
Ако искаме наистина новия кмет на Враца да не е отново Стоманярски, трябва да се обединим около една-единствена кандидатура. Мисля,че най-добрата алтернатива е д-р Венцислав Борисов. Всеки който го познава знае, че това е един изключително почтен човек. Той ще направи много неща за Враца-сигурен съм!!!
| |
Тема
|
Re: Ще гласувам за д-р Венцислав Борисов
[re: Sky]
|
|
Автор | Diavolo (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.10.03 16:08 |
|
Аз пък не съм никак сигурен в този! И има защо, чувал съм лоши отзиви за неговата личност, така че не ми го хвалете. И к'ъв си ти, дето го рекламираш?
Не стига, че по радиата непрекъснато ме дразнят с тези обещания, ами и тук ли се довлякохте да рекламирате?!
Айде вървете си, че взе да ми писва от всички тия тъпанари!
| |
Тема
|
Re: Ще гласувам за д-р Венцислав Борисов
[re: Diavolo]
|
|
Автор |
dve_sledi (dabbler) |
Публикувано | 13.10.03 22:00 |
|
Знаеш ли,аз съм от доста време в този клуб.Можеш да кликнеш в профила ми и да разбереш откога.Забелязах една особена активност по предизборно време...  Имам чувството,че нищо друго не се случва в тоя град.Сега се сетиха за клуба-рекламират се,крият се зад анонимни никове   .Питам се какво направиха тия хора,които тук се изтъкват и се правят на велики ,всичките за децата в неравностойно положение-например- децата в Дома за деца и юноши,в училище "П.Берон" например,както и в "Дом майка и дете" да речем...поне преди изборите да се бяха сетили за тях,но уви-НЕ ИМ ДРЕМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ВСИЧКИТЕ СА МАСКАРИ,ЩЕ КАЖА АЗ,АБСОЛЮТНО ПРИСЪЕДИНЯВАЙКИ СЕ КЪМ БАЙ ТИ ГАНЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСИЧКИТЕ СА МАСКАРИ-НЕ ИМ ВЕРВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ай сиктир само ще добавя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |
|
От кандидатите познавам Стом. и (освен, че съм антикомунист) не бих дал вота си за такъв човек - мошенник и пияница, каквото е и обкръжението му.
Познавам и Джофи - същия боклук.
Другите не ги познавам, но не вярвам, че честен човек би станал политик => всички са недостойни за кметски пост  
| |
Тема
|
Re: Няма да гласувам!!!
[re: mitakata]
|
|
Автор | Do Mitakata (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.03 18:13 |
|
Napylno sym syglasen s teb, no problema e 4e vse pak trqbva da se glasuva. Az ti predlagam da se zapoznae6 s na6aite idei. Az li4no se vklu4ih v izborite s o6te nqkoloko priqteli, ne za6toto imame ambizii kum politikata, a za6toto ni pisna ot prostotiq i nekadurnost. Iskam da ti predloja da vidi6 tova koeto pravim nie. Predpolagam vse pak 4e si go vijdal, a moje i da se poznavame. 4ast ot na6ite idei moje6 da vidi6 v na6ite proekti: www.visit.vratza.com i www.bulit.vratza.com. Mnogo ot ne6tata ne sa poblukuvani za6toto ve4e si izpatihme ot krajba na idei. no ako iska6 da se zapoznae6 s nas si dobre do6ul v na6iq ofis. V petyk ot 19.00 ili 19.30 6te ima predavane za nas po televiziq Vratza.
Pozdravi ot Bulit
P.B.
| |
|
Абсолютно!
| |
|
В предишния си пост обявих, че не познавам други кандидати освен Стоманата и Джофи. Не знаех, че и Альошата е кандидат
Познавам го и него. Когато стана общински съветник, напълня с поне 15кг - нямам вяра на такива политици.
Освен това - след като стъпи в политиката, малко се главозамая и започна да гледа отвисоко доскорошните си познати.
Срещал съм се и със секретаря на партията Сергей - много приказва, предимно извън темата
Не смятам, че тази партия заслужава вота ми.
А иначе одобрявам БулИт - има нужда от такива сдружения.
За Иво не съм чувал лоши неща - 3ес е от малкото фирми, произвеждащи нещо извън хр-вкусовите и мебелни отрасли
| |
Тема
|
Re: za Rumen St-ki
[re: LlFESTYLE]
|
|
Автор | ivo (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.10.03 01:46 |
|
Stava!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
|
|
|