|
Тема
|
Ne vi li e sram be, negodnici, ei pisna mi
|
|
Автор | Balamata (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.03 14:27 |
|
ve4e vyv Vratza se vzema taksa za kurorten grad. vseki koito priema 4ujdenci triqbva da pla6ta na ob6tinata na par4e. Bravo be ne6tastnici, dokude 6te stignete? ne stiga 4e zatrihte grada i ne pravite ni6to za turizma a mi sega posegnahte i kum joba na tezi koito se mu4at da ni spasat i da dokarat turisti. Mamka mu, mamka mu, mamka mu.
dano naroda se vrazumi a da ne izbira pove4e pumiari koito da go ograbvat i razsipvat
| |
Тема
|
Re: Ne vi li e sram be, negodnici, ei pisna mi
[re: Balamata]
|
|
Автор | Az sam za (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.03 17:25 |
|
Ami kato si mul4ime i spime 6e ni go takovat, to e qsno. Imam 4ustvoto oba4e 4e na nqkoi hora 6te im pisne i 6te ima ne6to interesno
| |
Тема
|
Долу Стоманярски!!!!!!!!!!!!
[re: Az sam za]
|
|
Автор | Cooл (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.03 15:57 |
|
Определено на тези избори ще стане много интересно, защото народа в Враца може да е изостанал малко, но се съмнявам някой да продължи да търпи това пиянде и неграмотник.
Долу СВИНЯТААААААААААААААААААААА!
| |
Тема
|
Re: Долу Стоманярски!!!!!!!!!!!!
[re: Cooл]
|
|
Автор | Бaлaмaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.03 19:38 |
|
Не трябва да се молим на бога а да действаме, недопустимо е пак да се повтаря тази грешка и ще бъде нагло да се избере пак този човек за изборите. вярно че няма голям избор, но мисля че има и свестни хора и дано да ни се представят за да ги видим. Не може да няма свестни хора в този град. Не ми се ще да си останем балами.
Айде, поздрави от баламата и умната!!!!!!!!!!!!!
| |
|
|
|
|