Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:51 08.11.25 
Спорт
   >> Волейбол
*Кратък преглед

Тема Защо никой...нови  
Автор bugi_bugi ("лошата")
Публикувано14.09.05 19:12

не се интересува от женския волейбол. Сега е важен момент за момичетата на Живков, а тук ни вопъл, ни стон.
Какоооооо, ти къде си? Питам!!!

How to feel free if my freedom to LIVE is limitted by yours to EXIST...

Тема Re: Защо никой...нови [re: bugi_bugi]  
Автор Изkлючитeлeн Гeний (невероятен)
Публикувано22.09.05 04:36

Еми няма интерес... защо така? Защо жените също нямат фенчета, а съвсем спокойно си излизат след мач.. ? защо Първанов си тръгна във Варна и не ги гледа? може да е имал важна работа... по държавни дела. А мачът на жените беше много по-интересен от мъжкия.

Тема Re: Защо никой...нови [re: bugi_bugi]  
Авторkakaтa (Нерегистриран)
Публикувано04.10.05 10:17

Буги..вече съм тук??!!Привет!!
Бях по-дълго в отпуск и нямах възможност да се включа -ама гледах всички мачове на нашите момичета на ЕП..!! Направо ми се плачеше...голяма мъка..голямо чудо??!Щото нашите глупаци от БФВ решиха да подмладяват тотално отбора...ами то в белите страни подмладяват...ама то си има правило...млади нападатели с опитен разпределител ...или обратно!!??
Какво ще кажеш за полякините...??!Най-добра състезателка на ЕП- полякиня - на 34 години!!?
Нашите млади момичета не издържаха на напрежението и в най-важния мач с Турция се пропукаха в посрещането.За Мирослав ...направо не ми се говори...Той обикаляше край страничната линия ...нервен и гризеше нокти??!
А това се предава и на момичетата в игрището. Нямам думи!!? Ваня Соколова я направи луда....ту четворка, ту център ...Абе жалко за момичетата??!

Тема Re: Защо никой... [re: kakaтa]  
Авторбaтeтo (Нерегистриран)
Публикувано05.10.05 11:05

4ета ви тук и ми се плаче. В другите страни как било?! Не виждате ли , 4е не можем национален състав да сглобим, да не говорим за подмладяване. Две забременяха не на време/една по-точно-Ради/ и усилията на цялото женско направление отидоха на кино. Цяло лято лагери, турнета - не 6те си гризе ноктите Миро, ами луд 6те стане! А полякините освен вси4ко друго играха и за тренйора си.

Тема Re: Защо никой...нови [re: бaтeтo]  
Автор big_sis ()
Публикувано05.10.05 12:14

То това с "лагерите и турнетата" за голям МИНУС ли го смяташ? И аз мернах как този Миро гледа тъжно и си хапе устните, ама си мисля, че не затова са го назначили за ТРЕНЬОР...И си спомням разни коментари за психиката на жените в този клуб ....и пропускам "без коментар" констатацията на едно БАТЕ за "ненавременни" забременявания....

А за кого точно са играли полякините-“There are no words to describe my feelings right now”, commented Polish team captain Aleksandra Przybysz , “Although the Championship started very sadly when we heard about the loss of our good colleague Arkadiusz Golas, we are happy to have won the competition and would like to dedicate the gold medal to him.”

http://www.cev.lu/mmp/online/website/news/news_online/755/4285/5108_EN.html

-----------------------------------

“…civility is not a sign of weakness and sincerity is always subject to proof”-JFK, 20.01.1961

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.