|
|
|
Тема
|
Пак сме в мача....
|
|
| Автор | bugi_bugi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.09.05 19:24 |
|
|
| |
|
Тема
|
Re: Пак сме в мача....
[re: bugi_bugi]
|
|
| Автор | skaldar (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.09.05 14:25 |
|
|
Е, това е наистина една ДОБРА новина  ЧЕСТИТООООО  
| |
|
|
|
Куба, Египет и Южна Корея (Южна било все пак.... )
За финала се класират първите отбори в групите, домакина Русия и 6-тия отбор май още никой не знае дали ще е най-добрия втори или ще е с покана (и защо ли си мисля, че това ще се установи като се види кои отбори не си печелят групите)
Първите ни мачове догодина са с Египет.. май тук...
Карам на спомени само за горното...
Понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме...
Редактирано от Beнaбили на 09.09.05 10:58.
| |
|
|
|
група А-Сърбия, САЩ, Полша, Япония
група В-Бразилия, Аржентина, Португалия, Гърция
група С-Русия, Италия, Франция, Китай
група Д-България, Египет, Куба, Корея (Южна)
Определено най-благоприятната е нашата група, но бая път ще видят .....им   четири континента....
----------------------------
“…civility is not a sign of weakness and sincerity is always subject to proof”-JFK, 20.01.1961
| |
|
|
|
Пътят ми се струва най-малкият им проблем... Защо реши, че нашата група е "най-благоприятната".... В СЛ няма случайни отбори (вече звучи като клише, но е така)... И според мен 1000 х по-добре е да играем с познатите ни отбори (там поне шансовете ни за победа са минимум 50:50), отколкото с по-малко познати... Най ме е страх от изненади...
Хубавото е, че и ние сме отбор, спец по изненадките.... ...особено , когато НЕ изненадваме нас си....
Плюс това, хич и не смейте да пренебрегвате кубинците....защото само един отива на финала...(освен ако пак не разчитаме на тънки сметки, като се изясни как ще се определи и последния финалист )....
=> Групата ни хич не е по-лека от останалите... Тук няма леки групи.... Но леки групи за слабите отбори...Ние си можем ...Хайде стискам палци от сега....
Защото ще излея върху техъ собственото имъ зло...
| |
|
|
|
Ами не случайно написах "най-благоприятната", а не "най-леката", защото по всички останали точки съм съгласна с тебе, особено за изненадите
А за пътя споменах, защото в подобни случаи ако не ни "пречат" разни силни отбори, ни "пречи" дългият път, неудобните полети, часовата разлика, молците и прахта на мрежата и какво ли още не
И само "кофти" регламентът с 4 отбора в група ще ИМ попречи да обиколят всички континенти за 1 месец
------------------------
“…civility is not a sign of weakness and sincerity is always subject to proof”-JFK, 20.01.1961
| |
|
|
|
"А за пътя споменах, защото в подобни случаи ако не ни "пречат" разни силни отбори, ни "пречи" дългият път, неудобните полети, часовата разлика, молците и прахта на мрежата и какво ли още не"
Мразя, когато истината боли....  
How to feel free if my freedom to LIVE is limitted by yours to EXIST...
| |
|
|
|
Да не забравяме за човека , който ни "осакати" и се подигра с труда на момчетата !!!
| |
|
|
|
|