Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:27 08.11.25 
Спорт
   >> Волейбол
*Кратък преглед

Тема Пак сме в мача....нови  
Авторbugi_bugi (Нерегистриран)
Публикувано07.09.05 19:24

Тема Re: Пак сме в мача.... [re: bugi_bugi]  
Авторskaldar (Нерегистриран)
Публикувано08.09.05 14:25

Е, това е наистина една ДОБРА новинаЧЕСТИТООООО

Тема В групата сме снови [re: bugi_bugi]  
Автор BeнaбилиМодератор (5-18)
Публикувано08.09.05 15:36

Куба, Египет и Южна Корея (Южна било все пак.... )
За финала се класират първите отбори в групите, домакина Русия и 6-тия отбор май още никой не знае дали ще е най-добрия втори или ще е с покана (и защо ли си мисля, че това ще се установи като се види кои отбори не си печелят групите)

Първите ни мачове догодина са с Египет.. май тук...

Карам на спомени само за горното...

Понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме...

Редактирано от Beнaбили на 09.09.05 10:58.

Тема Re: В групата сме снови [re: Beнaбили]  
Автор big_sis ()
Публикувано09.09.05 07:57

група А-Сърбия, САЩ, Полша, Япония

група В-Бразилия, Аржентина, Португалия, Гърция

група С-Русия, Италия, Франция, Китай

група Д-България, Египет, Куба, Корея (Южна)

Определено най-благоприятната е нашата група, но бая път ще видят .....им четири континента....

----------------------------

“…civility is not a sign of weakness and sincerity is always subject to proof”-JFK, 20.01.1961

Тема Re: В групата сме снови [re: big_sis]  
Автор bugi_bugi ("лошата")
Публикувано09.09.05 10:20

Пътят ми се струва най-малкият им проблем... Защо реши, че нашата група е "най-благоприятната".... В СЛ няма случайни отбори (вече звучи като клише, но е така)... И според мен 1000 х по-добре е да играем с познатите ни отбори (там поне шансовете ни за победа са минимум 50:50), отколкото с по-малко познати... Най ме е страх от изненади...
Хубавото е, че и ние сме отбор, спец по изненадките.......особено , когато НЕ изненадваме нас си....
Плюс това, хич и не смейте да пренебрегвате кубинците....защото само един отива на финала...(освен ако пак не разчитаме на тънки сметки, като се изясни как ще се определи и последния финалист)....
=> Групата ни хич не е по-лека от останалите... Тук няма леки групи.... Но леки групи за слабите отбори...Ние си можем...Хайде стискам палци от сега....

Защото ще излея върху техъ собственото имъ зло...

Тема Re: В групата сме снови [re: bugi_bugi]  
Автор big_sis ()
Публикувано09.09.05 12:40

Ами не случайно написах "най-благоприятната", а не "най-леката", защото по всички останали точки съм съгласна с тебе, особено за изненадите

А за пътя споменах, защото в подобни случаи ако не ни "пречат" разни силни отбори, ни "пречи" дългият път, неудобните полети, часовата разлика, молците и прахта на мрежата и какво ли още не

И само "кофти" регламентът с 4 отбора в група ще ИМ попречи да обиколят всички континенти за 1 месец

------------------------

“…civility is not a sign of weakness and sincerity is always subject to proof”-JFK, 20.01.1961

Тема Re: В групата сме снови [re: big_sis]  
Автор bugi_bugi ("лошата")
Публикувано09.09.05 16:06

"А за пътя споменах, защото в подобни случаи ако не ни "пречат" разни силни отбори, ни "пречи" дългият път, неудобните полети, часовата разлика, молците и прахта на мрежата и какво ли още не"

Мразя, когато истината боли....

How to feel free if my freedom to LIVE is limitted by yours to EXIST...

Тема Re: Съдията джентълменнови [re: big_sis]  
Автор sasho. ()
Публикувано10.09.05 04:18

Да не забравяме за човека , който ни "осакати" и се подигра с труда на момчетата !!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.