|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
Тема
|
spoko,niama da ima nakazania!
|
|
Автор | dude11 (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.04 13:07 |
|
dobar den!uveriavam vi 4e nakazania niama da ima,imalo e razgovor m/u dvamata voleybolistite i xora ot federaciata i sa se razbrali 4e niama da ima nikakvi nakazania no pove4e da niama takiva iziavi na dvamata v kakvito i da e medii!tova e dostoverna informacia za koiato garantiram!
| |
Тема
|
Re: spoko,niama da ima nakazania!
[re: dude11]
|
|
Автор | Шeмeтka (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.04 19:23 |
|
Мдам...т.е. Пацо и Ники се отмятат от мненията си и пак ще играят по свирката на Федерацията и дебилите в нея.....честно, това не го очаквах...
| |
Тема
|
[re: Шeмeтka]
|
|
Автор |
big_sis () |
Публикувано | 12.08.04 19:32 |
|
може пък и да не се отмятат, Ники доста недвусмислено заяви, че ако го глобят, ще отговори на удара
А и цялата история с тъпото изказване на тъпия д-р ....май че беше просто, за да отчете някаква дейност и да покаже, че съществува
Иначе, ако искаше да действа, федерацията щеше да използва не ХИТЛЕРИСТКИ, а СТАЛИНИСТКИ методи, но този Д-р очевидно не знае разликата
----------------------------------
“…civility is not a sign of weakness and sincerity is always subject to proof”-JFK, 20.01.1961
| |
Тема
|
[re: big_sis]
|
|
Автор |
megi_ab (непознат) |
Публикувано | 12.08.04 21:34 |
|
Ма мале колко мили хора имало в нашата родна федерация.Да отменят наказанието на тези мръсни престъпници,които оплюват федерацията която ги храни..тази майка хранилница, ако мога така да я нарека.Просто незнам какво им е коствало за да вземат това толкова трудно решение.Браво бат Данчо ти си повече от герой.
| |
|
Ясно че няма да ги накажат, нали ще е смешно.
| |
|
докторчето това го направи от яд... щото не е лесно да видиш как по шоу което цяла българия гледа ти казват че си глупак
| |
Тема
|
[re: Шeмeтka]
|
|
Автор | dude11 (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.04 09:51 |
|
mai si govori6 prazni prikazki!nikoi ne e kazal 4e dvamata voleybolisti sa se otmiatali i 6e igraiat po svirkata na federaciata,poiasniavam 4e sa proveli razgovor s tiax i se e stignalo do kompromisni re6enia i za dvete strani!molia vniamavaite kato 4etete!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bugi_bugi ("лошата") |
Публикувано | 13.08.04 21:03 |
|
Дудке/чо, не спираш да ме удивляваш... Специално за теб трябва да има човече, което маха поучаващо с пръст на непослушните си другарчета. По би ти подхождал ник като "Госпожата", "Другарката" и т.н., жалко, че "Класната" е вече зает... Остави хората на мира и стига си пръскал смехотворна критика... Досега с всеки опит да се покажеш "Голям Специалист" ставаш смешен. Информацията уж от кухнята, която уж ни даваш, мирише на мухъл и по-скоро е от пожълтял (както и да го разбереш все ще е вярно) вестник, отколкото от някой бистър, бистър извор.... Не се обиждай, но не ми приличаш на човек, който има общо с волея - много са ти постни познанията (освен готовите цитати от статии из нета) Започвам да си мисля, че си някоя дама, наскоро открила колко симпатични всъщност са волейболистите и обявила се вече за спец в тоя спорт... Хайде малко по-спокойно, а?! А и ние тук не сме пили вино с лъжица...
Надявам се да си схваналА и да имаш, разбира се, поне малко чувство за хумор (в което обаче не вярвам особено)....
Хайде със здраве и не забравяй правилото за добрия тон... То като че ли за теб е създадено....
| |
Тема
|
[re: bugi_bugi]
|
|
Автор |
megi_ab (непознат) |
Публикувано | 13.08.04 21:35 |
|
След всичко написано искам само да допълня,че ако толкова иска да го разбираме правилно,може да пише на кирилица БЛАГОДАРЯ.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Шeмeтka (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.04 13:06 |
|
Гледай сега, пич, просто си изказах мнението. Ако имаш проблем с това - обади ми се. Не знам защо, но имам странното чувство, че момчетата "клякат" пред Федерацията - не мога да го докажа, но самият факт, че подобни разговори са били проведени, означава някакъв компромис от страна на играчите. А си мисля, че нашата родна Федерация не заслужава НИКАКВИ отстъпки. Особено от Пламен и Ники. Особено когато са невинни, като в случая.
Затова ми е тъпо. Надявам се вече да си ме разбрал/а правилно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
|
|
|