|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Хайде да се организираме сериозно за една игра!
|
|
Автор |
mireto:) (™) |
Публикувано | 15.10.02 19:17 |
|
някой уикенд, когато всички ще имат възможност....навити ли сте?
Вятърът, който те докосва, са моите ръце. Морето, което те прегръща, е моето усещане...
| |
Тема
|
Re: Хайде да се организираме сериозно за една игра!
[re: mireto:)]
|
|
Автор |
Dakota (гол на деня) |
Публикувано | 18.10.02 12:11 |
|
Разбира се, само трябва да си наемем някоя зала.
Аз се събирам с едни приятели и играем всяка сряда в зала "София"...лошото там е, че мрежата е ниска (понеже е женска), но все пак става за игра...ще разпитам как стои въпроса за weekend-ите.
"Да живееш - значи да се променяш." - Анатол Франс
| |
|
Ти не беше ли "кинта и двайсет", богиньо?
Двете основни правила във форума:
1) Не се взимай насериозно!
2) Не се взимай насериозно!
| |
|
Ти сигурно си 220см.
| |
Тема
|
[re: Dakota]
|
|
Автор |
mireto:) (™) |
Публикувано | 19.10.02 10:23 |
|
само и хора да се съберем
Вятърът, който те докосва, са моите ръце. Морето, което те прегръща, е моето усещане...
| |
|
ми не....1 и 64 съм, което е нормално за моята възраст.
ама ти къв си???
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Gothmog (Lord of Balrogs) |
Публикувано | 19.10.02 17:24 |
|
Едно време тренирах доста волейбол - около година и половина... Но ако искате може и аз да се включа... Ако ме искате де...Нямам добра атака, но мога добре да посрещам топката, както и да подавам за атака...
| |
|
ясно ми е че тук няма сериозни хора....
...Аз няма никога да се опитам Небето да докосна:
не, не съм Достатъчно висока...
| |
Тема
|
|
|
Автор | megalucca (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.10.02 15:13 |
|
Zdraveite !
Az sum Kris, edin fransuzin koito jivee v Sofia. Ne govoria dobre bulgarski no mislia che tursite da igraete volleyball. Az sushto iskam.
Molia da me contactirate ako namerite edna zala ;o)
do skoro
Kris
email : megalucca@hydromail.com
| |
Тема
|
Re: Predjojeniq
|
|
Автор | black_night (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.10.02 20:24 |
|
Az nqkolko pwti otklikvam s gotovnost na podoben priziv i mi se stryva 4e ima dostatw4no interes ot y4astnicite vwv foryma,no lipsva iniciativa.Moje bi e po- pravilno da se predloji 4ovek koito ima jelanie ili opit da organizira ne6tata.Dali tova 6te e moderatora ili nqkoi koito znae kwde ima teren e vse edno.No neka se poqvi takwv za da se organizira seriozno sre6tata.Razbira se tova ne ozna4ava 4e sam toi shte se zanimava s tova. Ako e tolkova trydno da se nameri zala mislia 4e moga da porazpitam ,kakto i vseki ot vas.Az li4no smqtam 4e e nai-razymno da se potwrsi dobwr salon v nqkoe ot y4ili6tata v centara za da bwde ydobno za transport na vseki /a i poradi veroiatno po-niskite ceni za naem ot zala/
Mislia 4e vse pak e nalojitelno y4astnicite da razbirat pravilata i da imat osnovni znaniq za igrata volleyball.Kakto i da se swbewrat 2 otbora ot po 6 4oveka da kajem.
Izob6to daite konkretni mneniq otnosno organizaciata,twi kato ina4e vsi4ko ostava samo na prikazki
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|