|
|
|
Тема
|
Само да отбележа...
|
|
| Автор | Mapин (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.01.07 19:34 |
|
|
Само да отбележа, че от всички форуми на градове, този е най-изпълненият с безсмислици и вулгаризми. Ако случайно се появи някое по-интелигентно мнение, то задължително е писано от някой, който е роден във Видин, но отдавна е напуснал града. Напоследък обаче това изобщо не се случва - явно на хората им омръзна цялата тази пошлост и просто не влизат вече във форума. Аз например бих искал да си пиша с тези, които обменяха спомени за видинския панаир, пък ако трябва - и в друг форум. А тях ги няма...
| |
|
Тема
|
Re: Само да отбележа...
[re: Mapин]
|
|
| Автор | вин (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.01.07 10:24 |
|
|
за съжаление си прав. май по-добре да се закрие форума. то кой ли остана да пише тук?
| |
|
|
|
Gotov sam da si spomniame s hubavo i da si pishem za nashia VIDIN....
loshoto e che vse po-riadko mi ostava vreme da vlizam v cluba.
A i tezi prostotii........
Sazhialiavam za latinicata, ama tuk nema drugo
| |
|
|
|
По повод спомените, научих, че това лято ще бъдат възобновени видинските летни театрални дни, които се провеждаха преди около 20-25 години в крепостта. Едно време това си беше истинско културно събитие, идваха театрални трупи от цялата страна, а и видинският театър тогава беше с много силен състав. Ако това лято възобновят театралните дни, няма начин да не прескоча до Видин поне за 2 - 3 дни. Дано да са цъфнали и липите!
| |
|
Тема
|
Re: По повод спомените
[re: Mapин]
|
|
| Автор | Cvetan (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.01.07 16:10 |
|
|
Strahotno! Tam sme!!!
| |
|
|
|
Здравей mnemiopsis_leidyi! Забелязвам, че имаш желание да пишеш на кирилица и реших да ти помогна - точно над полето за писане вдясно има един надпис KREDOR и до него EN. Точно върху това EN с десния бутон на мишката можеш да сменяш клавиатурата от латиница на фонетична или по БДС.
| |
|
Тема
|
Re: Само да отбележа...
[re: ivan]
|
|
| Автор | mnemiopsis_leidyi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.01.07 10:59 |
|
|
И КРЕДОРа работи - супер.
А за културните празници, няма нужда от коментар адмирации само.
| |
|
Тема
|
ZamiSLqLi Li ste se...............?
[re: mnemiopsis_leidyi]
|
|
| Автор | {BiANka} (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.01.07 22:32 |
|
|
Da vqrno e nqma da e losho,da ima otnovo tezi meropriqtiq,kakto kogato se e chestvala godishninata ot smartta na Shekspir:)))
Obache zamislqli li ste zashto takiva hora pishat v tozi forym,az si otgovarqm lesno,vsichki Vidinchani sa,ako ne zavistlivi i nadyti,to zlobni i maloymni ili razdeleni uj v prosloika,ytaikata sa boklycite,a kaimaka maloymnicite hahahhah..........Ponqkoga samite hora me otvrashtavat ot tozi grad!I ako kajete che nee taka........
| |
|
Тема
|
Re: ZamiSLqLi Li ste se...............?
[re: {BiANka}]
|
|
| Автор | cecka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.01.07 15:21 |
|
|
J idi se snimai, kak mojesh da postaviash vsichki hora pod edin znamenatel, koi ti dava tova pravo, ia idi se grumni kato te otvrashtavat!!!
| |
|
|
|
|