|
Тема
|
Автобус Варна-Видин?
|
|
Автор |
njakoj.si (добронамерена) |
Публикувано | 14.08.06 20:52 |
|
Ще бъда благодарна на всеки, който ми даде информация дали има директна автобусна линия Варна-Видин, без значение превозвача!
10х
| |
|
само, мой човек.
| |
|
Или с Алексиев до Сл. бряг или само Бургас и от там за Варна с маршрутка.
Ееееееех години, едно време имаше и директен трен със спални вагони....кеф, нали. Лягаш вечерта у Видин, ставаш заранта у Варна......
А ти Кирее стига си дърпал все към Софията бе.......хи, хи, хи.
Май с теб щяхме да пием кани с вино, а?
| |
|
нямам спомени за тоя ти ник:-)))
Аз тия два месеца пътувам почти всяка седмица, свиркай.
Може и една бира с цаца на бреган аб Дунава в онова заведение до митницата как се казваше.
Да, и аз щях да киажа за влака, от 30 май до 1 септември- култ.
Ама младежът/девойката едва ли го помнят.
Най-много родителите му да са овеществили в него блясъка в очите си в някое спално купе на въпросния влак
| |
|
Най-много родителите му да са овеществили в него блясъка в очите си в някое спално купе на въпросния влак
Киреее къртиш мивки с тия твойте постове...верно мой човек....... е за това харесвам хората от тоя край (нали ми е роден).
А иначе мани бе, знаеш ли кви са жеги летото у ония нагрети тенекии, нема ни романтика, ни нищо, камо ли секс......
Ама аз съм доста далече от Дунава сега.....мамка му.....по-скоро бира и цаца на морето
А за ника ми.....миии да ти помогна, наскоро благоверната ми (поне се надявам да е такава) ти писа в др. един клуб за патица със зеле, ти и каза че само за Коледа е зелето, после пък ставаше въпрос за риба с качамак......... Столи ли???
Айде и на нея нищо, ей
Редактирано от mnemiopsis_leidyi на 01.09.06 11:59.
| |
|
ама като те знам,ч енай-вероятно си северен турчин, не посмях да ти предложа по кой начин да поздравиш благоверната.
Дето се вика, всеки може да направи карне фриптъ, ама за замъ де драгавей си требе майсторлъкк !!:-)))
Айде наздраве !:-)))))
| |
Тема
|
Re: Автобус Варна-Видин?
[re: njakoj.si]
|
|
Автор | adi (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.09.06 13:15 |
|
dokolkoto znam nqma az u4a vyv Varna i e mnogo kofti moge samo 4e s avt na Alexiev do Pleven i ot tam s Vlak za Varna... ina4e az pytuvam samo s Vlaka no e dosta neudobno... iska mi se da ima6e direktna liniq no nqma!
| |
|
|
|
|