|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
8-mi dekemvri
|
|
Автор | studentka (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.05 13:36 |
|
hei zdraveite:)iskam da vi kaja 4e sam ot plovdiv i tazi godina 6te praznyvame 8-mi dekemvri vav velingrad:)iskam da popitam ima li nqkoi dryg koito 6te praznyva tam i kude po to4no?i su6to taka da popitam su6testvyva li o6te tazi diskoteka Pikadili i dali vse o6te te e nai dobrata?
| |
|
съществува(поне лятото съществуваше), а дали е най-добрата не знам, по-скоро единствената :)
| |
|
ами аз , вайпъра , петльо, може и ощеедин двама да ходим на гости на жужи тогава
The great God of F1,Belot and Utopia
| |
|
на 8-ми декември ще ми идвате на гости? :)
носете ракия задължително, по литър на човек пускат на границата
| |
|
аааа объркал съм се с нова година:)
| |
|
никога няма да забравя момента, когато йоост изхвърли луканките, щото си мислеше, че са развалени банани:))))
оо, това там се беше случило, ей, тея хроники как те вкрват в историята, все едно си бил там! произведения на изкуството!!!
...
30 years since Franco's death. Have a nice 0:3
| |
|
хахахаха, това го бех забравил
| |
|
беше матиас всъщност :)
| |
Тема
|
Re: 8-mi dekemvri
[re: Jair]
|
|
Автор |
Viper X (just a snake...) |
Публикувано | 22.11.05 00:29 |
|
на 8ми декември - не, но ако за финала на УЕФА намериш билети, както си казал на Симо, може и да дойдеме да изядеме неколко кексчета :)
Thank you Roy!
| |
Тема
|
Re: 8-mi dekemvri
[re: Viper X]
|
|
Автор |
Jair () |
Публикувано | 22.11.05 13:03 |
|
еми не са ги пуснали билетите и не знам кога ще ги пускат, ще питам във форума на псв-то, ако някой случайно знае...иначе аз съм му казал, стягате се и идвате. Мога да поема спането на 3-4 души :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|