|
Тема
|
Състояние на магистралата
|
|
Автор |
checho () |
Публикувано | 13.04.10 09:56 |
|
Какво е състоянието на магистралата, някой пътувал ли е от/за Шумен и знае ли какво става. Дали е по-добре да пътувам по стария път, той в какво състояние е?
| |
Тема
|
Re: Състояние на магистралата
[re: checho]
|
|
Автор |
roum () |
Публикувано | 13.04.10 12:27 |
|
Навсякъде е зле
Мини пшо стария - поне няма да вдигаш големи скорости.
До Девня може и по магистралата
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 13.04.10 21:44 |
|
До Провадия няма ядове.
От Провадия до Шумен(и обратно) по магистралата-задължително с повишено внимание,и само по светло. Иначе гаранция ще си потрошиш джантите. С каквато и скорост да караш. Няма дупки,...а големи кратери!!!. Инфото е лично,и е от преди седмица пътуване.
За стария път-незнам.
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
ето ти сафсем точно инфо - 10км преди и 10км след бензиностанциите на Шел караш с 60 - както са ти казали колегите - то не са дупки а кратери - става въпрос за онзи участък от едрозърнестия асфалт ; също и в района на военното летище.
Инфо-то е от 10-11.04.
За стария път не знам - до Тополи е отврат, и не бих рискувала...
Silence Must Be Heard, Noise Should Be Observed...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
checho () |
Публикувано | 18.04.10 23:09 |
|
Днес пътувах на отиване по E70 и на връщане по E70, пътят си е в съвсем прилично добро до много добро състояние. Между Езерово и Слънчево има какво да се желае единствено, там е малко по-рискован, като рискован означава съвсем единични ясно забележими повреди по асфалта, които могат да бъдат заобиколени.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Virgo (кобра) |
Публикувано | 21.04.10 23:09 |
|
ако имаш камъни в бъбреците и служебна кола мисля, че няма смисъл да ходиш до София примерно да се харчиш да ти ги разбиват
Е може и някой зъб да ти падне, но пък и зъболекарите са хора.....
Аз незнам кой нарича тези пътища магистрали, главни, второстепенни и т.н., но е голям шегаджия
| |
Тема
|
|
|
Автор |
checho () |
Публикувано | 24.04.10 18:28 |
|
Браво, до 30.05. щели да преасфалтират от Девня до Каспичан.
| |
|
|
|
|