Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:06 13.11.25 
Градове
   >> Варна
*Кратък преглед

Тема Пътна помощ или пътен рекет в Варнанови  
Автор Cvetelin (непознат )
Публикувано21.09.09 01:38

На 16.09.2009 година пътувах за Варна от Плевен по служебни задачи с собственото си bmw 730.За съжаления голямо пред Варна на 20-30 км НЕ ПОВЕЧЕ-колата угасна.Звънях тук там на познати из града и ми дадоха номер на пътна помощ.Обадих се и след много чакане около 2 часа поне се появи човек с платформа натоварихме колата и в Варна.Колата оставих на паркинг да нощува защото бях много уморен неприятната случка става вечерта но както и да е.Дойде ред да се заплати за превоза и какво беше моето учудване когато ми поиска 580 лева да петстотин и осемдесет лева за по малко от 30 километра транспорт.Само за сведение БДЖ взема за транспорт от София до Варна на една кола 700 лева което съм проверявал лично преди няколко месеца.Разбира се си платих то всъщност си беше като рекет почти.На въпросите ми за касова бележка и такива човека каза че не му работел апарата или го бил забравил нещо в този стил нали знаете как като стане дума за документи и всеки се дърпа като ущипан.Няма как пластих си и се настаних в хотела.Колата оставих на охраняем паркинг по препоръка на пътната помощ.Какво беше очудването ми на обяд след като си свърших работата и отидох да си видя колата и да я закарм в компетентен сервиз-намирам колата отключена по някакъв начин,липсват доста неща включително и документи,малък лаптоп който държа за всеки случай в колата този с който работя си е при мен винаги.Питах охраната и те вдигат рамене,обадих се на приятел и с негова помощ и активно участие колата беше откарана в сервиз и за по малко от час оправена.Мислех да си тръгна на пук на всичко но моят приятел каза да се разходим малко и да проучим и така разбира се вещите не ги намерихме от колата,пътната помощ като звънях натиска постоянно заето и не вдига.Разпитахме тук там и събрахме сведенията за въпросната пътна помощ.Фирмата се казва БАНДЖО от Гр. Варна,потърсих тук там из мрежата и ето попаднах даже на техният сайт

Уважаеми колеги-моля Ви-имайте едно в предвид преди да се доверите на охраняеми паркинги и на пътна помощ то пос скоро е рекет на пътя отколкото помощ.Надявам се всички опарени по този начин да споделят и да знаем на кого не можем да се доверим в нашата мила родина и изпечените мошеници.А на крадците искам да им кажа само едно нека да си сложат в гроба това което са взели от колата заедно с 580 те лева за мечешката услуга.

Редактирано от Cvetelin на 21.09.09 01:54.

Тема Re: Пътна помощ или пътен рекет в Варнанови [re: Cvetelin]  
Автор minius (непознат)
Публикувано21.09.09 13:44

Цветелине, регистриран на 21.09.09 01:21, това, което описваш е неприятно, но в известна степен би могло да се предотврати. Не са ти дали касова бележка - ок, да заповядат утре, като си оправят или вземат касовия апарат. Можело е да поискаш и фактура, "за пред застрахователя". Лаптопи и документи - вече всяко дете знае, че никой не носи отговорност за колата ти на "охраняем паркинг", както и че никога не трябва да се оставят ценни вещи и документи в колата. А е можело да повикаш полиция, не че щяха да намерят вещите, но щяха, ако не са им приятели, да притеснят паркингджиите за малко.

Тема Re: Пътна помощ или пътен рекет в Варнанови [re: minius]  
Автор Cvetelin (непознат )
Публикувано21.09.09 20:51

Има подадена жалба в полицията но както знае всеки никой не се занимава с такива неща в полицията.Фактура също нямам издадена като я поисках каза човека че нямал друго нищо не каза.А и в положението с закъсала кола на пътя исках да реша възможно най бързо проблема.Но не мисля че трябва от човек който си е платил достатъчно солидна сума да му бъдат задигнати и вещи и документи от колата

Тема Re: Пътна помощ или пътен рекет в Варнанови [re: Cvetelin]  
Автор astra76 ()
Публикувано22.09.09 17:02

Добре де, предварително не уговорихте ли цената с Пътната помощ? Още по телефона е можело да разпиташ! Иначе съжалявам за неприятностите, които са ти се стоварили на главата!

Тема Re: Пътна помощ или пътен рекет в Варна [re: Cvetelin]  
Автор banjo1 (непознат )
Публикувано07.10.09 20:28

Абе неграмотник ,защо първо не се образоваш и след това да сереш помия в интернет пространството. Абе ПОМИЯР, първо моята фирма за тази цена ще ти транспортира автомобила до Плевен а не на 20-30км както си писал.
Абе ПОМИЯР , За теб мога да кажа няколко неща:
- Или си ми конкуренция и като си видял сайта си решил да се изгавриш
- Или си пълен нещастник който иска да сътвори някаква новина макар и лъжлива

То като кажат че сестра ти е КУРВА върви доказвай, че нямаш сестра ама за хората които четат тези редове ще се опитам да им изясня що за ПОМИЯР е пуснал темата.
1/ Можеш ли да кажеш какъв камион те е транспортирал според твоите думи, каква марка, ама много внимавай защото втория ми въпрос е свързан с първия ама много внимавай какво ще пишеш ?
2/ На кой точно телефон си звънял за да направиш поръчката?
3/ Къде се намира охраняемия паркинг който използваме по твоите думи?
4/ Как така си оставил колата на паркинг и ще си оставиш колата отключена и вътре ще имаш лаптоп ,че ти си бил голям баровец в което се съмнявам. Бил съм очеидец как хората си изкарват всичко ценно пък ти БАРОВЕЦО ще си оставиш всичко вътре.
5/ Какъв си ти бре,някой ще ти открадне вещи ,ще ти вземе пари за транспорт до Плевен ако изобщо си от там и ще тръгнеш да си вземаш колата без да повикаш ченгетата ,БАРОВЕЦО.
6/ Аз стоя зад името си и авторитета си и те предизвиквам да се разкриеш кой си ,какъв си и защо си тръгнал да пишеш ПОМИЯ срещу хората.
7/ Нали знаеш че ако изкарам разпечатка на телефоните на фирмата твоя телефон ще се окаже че никога няма да е звънял в уречения ден.

От писаното от теб ПОМИЯРЮ разбрах нещо ама да видим какво ще отговориш

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.