|
Тема
|
На море във Варна
|
|
Автор |
infinity626 (непознат) |
Публикувано | 17.03.09 14:51 |
|
Здравейте.....!Всяка година почивам със семейството си във Варна,град който наистина много харесвам.Проблемът е,че от година на година офертите на предлаганите апартаменти под наем за лятото намалява.Въпросът ми е,може ли някой от вас да ми препоръча едностаен апартамент,на прилична цена около 40-50лв на ден ,не много далече от плажа....предполагам за десетина дни....?
| |
|
Ами чети обявите във вестник "Позвънете"(има го и онлайн) и си направи уговорка с хазаите, евентуално. Но пък докато не го видиш... Няма как да знаеш на какво ще попаднеш.
Не ти е нужен метеоролог, за да знаеш откъде духа вятъра
| |
|
за 40-50 лева на ден и то близо до плажа- абсурд. виж за стая може, но за цял апартамент- едва ли ще намериш.
| |
|
Разгледах доста обяви, и в интернет и по вестниците,но все се предлагат някакви луксозни,за бизнес срещи,а не мен не ми трябва чак такова нещо,необходимо ми е да има съвсем елементарни условия,все пак идвам заради морето!Нека да е до 60лв,но и такъв не мога да намеря.Благодаря ви за отзивчивостта
| |
|
Почакай още малко...засега хотелиерите се дуят, че няма да свалят цените, ама май се задава невиждано "празно" лято и току някой от тях се вразумят и намериш за тази цена малък апартамент или две стаи в комплексите
То това и за хазяите с летни квартири се отнася, де
| |
|
Имам нещо за теб! Пиши на pm2280@abv.bg
| |
|
|
|
|