Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:37 15.07.25 
Градове
   >> Варна
*Кратък преглед

Тема На море във Варна  
Автор infinity626 (непознат)
Публикувано17.03.09 14:51

Здравейте.....

!Всяка година почивам със семейството си във Варна,град който наистина много харесвам.Проблемът е,че от година на година офертите на предлаганите апартаменти под наем за лятото намалява.Въпросът ми е,може ли някой от вас да ми препоръча едностаен апартамент,на прилична цена около 40-50лв на ден ,не много далече от плажа....предполагам за десетина дни....?

Тема Re: На море във Варнанови [re: infinity626]  
Автор KMETA HA HETA (Честни сини очи)
Публикувано17.03.09 18:30

Ами чети обявите във вестник "Позвънете"(има го и онлайн) и си направи уговорка с хазаите, евентуално. Но пък докато не го видиш... Няма как да знаеш на какво ще попаднеш.

Не ти е нужен метеоролог, за да знаеш откъде духа вятъра

Автор Бapбapeлa (петата стихия)
Публикувано17.03.09 21:57

за 40-50 лева на ден и то близо до плажа- абсурд. виж за стая може, но за цял апартамент- едва ли ще намериш.

Автор infinity626 (непознат)
Публикувано18.03.09 08:56

Разгледах доста обяви, и в интернет и по вестниците,но все се предлагат някакви луксозни,за бизнес срещи,а не мен не ми трябва чак такова нещо,необходимо ми е да има съвсем елементарни условия,все пак идвам заради морето

!Нека да е до 60лв,но и такъв не мога да намеря.Благодаря ви за отзивчивостта

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано18.03.09 18:14

Почакай още малко...засега хотелиерите се дуят, че няма да свалят цените, ама май се задава невиждано "празно" лято и току някой от тях се вразумят и намериш за тази цена малък апартамент или две стаи в комплексите

То това и за хазяите с летни квартири се отнася, де

Автор pm228O (Стреля точно !)
Публикувано20.03.09 18:57

Имам нещо за теб! Пиши на pm2280@abv.bg

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.