|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
АТВ - къде?
|
|
Автор |
Marygold_vn (Алтруист) |
Публикувано | 28.02.09 21:50 |
|
Здравейте хора
Днес се пошматкахме със синчо къмто Паша дере - и видях на плажа едно АТВ. Много се кефеше пича и ... така ме обзе желание и аз да покарам. Та питанката ми е има ли някъде място, където се дават под наем АТВ-та?
Silence Must Be Heard, Noise Should Be Observed...
| |
|
Тц, няма такова место. А и за АТВ се иска категория "А", а май доста голяма част от нас я нямат... за съжаление...
| |
|
май на картинг пистата над виница съм виждала, ама не съм сигурна. Все пак не е зле да провериш - пистата се намира по пътя за кичево
| |
|
На язовира да Венелин има. Караха ги някви невръсни русначета имаше и ценоразпис. Има още и стрелба с пневматика и лък и риболов. Предлагат опция пикник на брага на езерото. Май не беше скъпо. Като се стопли да го прослушаме казвам
п.п. дано и него да не са го източили де
| |
|
Ехооо,не се изсилвай много,че това е по-опасно и от мотор.
Някой ден като взема кросака ше ви размоткам из горите,АТВ и аз още не смея да пришпоря.Не е за всеки.
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
Тема
|
Re: АТВ - къде?
[re: kent]
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 03.03.09 18:38 |
|
Тебе скоро те видях да мяташ крачоли край Сортови семена
Едно "здрасти" не каза мамка му
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
докато пича пушеше цигарка АТВ-то го подкара дъщеричката му - симпатяга на видима възраст 6 годинки...
Пък и глей ся - знаем си силите и дупцето
ПП За кросака 10х
| |
|
... приема се - тъмън си зех колцата от ремонт и ме сърбят...гумите. Ама нека да е по-натам - щото сега приключване, едно-друго
| |
|
Здрасти. Сори, нали съм късоглед ...и бях силно угрижен, щото си търсех един мигач от моргата по-надолу. И накрая, след третата морга го намерих чисто нов в един магазин за по малко пари
п.п. стария мигач го загубих в ена гора
| |
|
Кви ремонти бе Вече счупи ли се
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|