|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >> (покажи всички)
Тема
|
Абе варненци що сте такива шубета ве
|
|
Автор |
bluefan (НАТУРАЛЕН) |
Публикувано | 19.12.08 07:20 |
|
Верно,че тва може да стане навсякъде ама във вашия град като че ли тва си е редовна практика да сте ни чули ни видяли. Ам?
| |
Тема
|
Re: Абе варненци що сте такива шубета ве
[re: bluefan]
|
|
Автор |
minkavn () |
Публикувано | 21.12.08 16:03 |
|
Абе у вашто село така ли пишете. На други места да не би да е по различно... Виж София
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Лoдkapят ( Возещ) |
Публикувано | 21.12.08 16:45 |
|
С увеличаване на населението се увеличава и процентът на престъпността за съжаление
| |
Тема
|
[re: Лoдkapят]
|
|
Автор |
Cтpeйнджъp (змийче усойче) |
Публикувано | 21.12.08 17:11 |
|
По-скоро с увеличение на социалната деградация и ниската степен на изпълнение на наказателната репресия се създава чувство на безнаказаност.
| |
|
А кави са причините за това?
Какви са начините за премахването на тези причини?
| |
Тема
|
[re: minkavn]
|
|
Автор |
bluefan (НАТУРАЛЕН) |
Публикувано | 30.12.08 01:36 |
|
Блуфен може и да не ходи в прованса, но ти нема как в София да не си търсиш шанса. Тва обаче не е идеята на темата ми.
Ама все по-често чувам как ви ебават и малтретират по молове,пазари,дискотеки и кво ли не и ми е чудно що сте толкова пъзливи. В София много трудно ше се случи да бият некой насред мол и 200 човека минаващи да се правят,че не забелязват нищо. И да, София стана големо село заради многото селяни, които я напълниха, но въпреки тва провинциалистите си оставате дребни душици.
Аз съм момчето от VIP сепарето
| |
Тема
|
|
|
Автор |
minkavn () |
Публикувано | 30.12.08 10:10 |
|
В отговор на
Блуфен може и да не ходи в прованса, но ти нема как в София да не си търсиш шанса
Да си призная не съм стъпвала в София поне от минимум 3 години и се надявам в бъдеще да не ми се налага. Шанса си го имам и тук.
А по отношение на темата, агресията е навсякъде, интересно пред дискотеката, където убиха студентчето никой ли е нямало? Така че простаците са навсякъде - и в градовете и селата. За съжаление ще стават все повече, защото простаците възпитават простаци...а от там и увеличаването на агесията
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Bat_Vanio (селтак) |
Публикувано | 30.12.08 10:59 |
|
В отговор на:
провинциалистите си оставате дребни душици.
Първо, не смятам, че е редно втория по население град в страната да бъде наричан "провинция" и неговите жители "провинциалисти". И преди съм го казвал и сега продължавам да го твърдя.
Второ, най-дребните душици в България са именно тези хора, които смятат, че като си роден и живееш в София, си на по-високо интелектуално и културно ниво от някой, роден и живеещ в Горна Оряховица, да речем.
Трето, не съм бил много по чужбини, но се надявам тепърва да пътувам през живота си...и се чудя в другите страни също ли ще срещна такива безнадеждни комплексари, или това е характерно само за нашата загниваща нацийка??
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 30.12.08 13:08 |
|
И да, София стана големо село заради многото селяни, които я напълниха
Така е, само малко си пооправи граматиката - които я напълнихме
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KMETA HA HETA (Честни сини очи) |
Публикувано | 30.12.08 13:55 |
|
В София много трудно ше се случи да бият некой насред мол и 200 човека минаващи да се правят,че не забелязват нищо.
Което си е вярно - вярно си е. В мол може и да не стане, ама пред дискотека пред погледа на повече от 200 зяпачи стана. На "Попа", младеж пресичайки - пак стана, и там са били повече от двеста... Къде отиваш, може би...!? На работа, едва ли не...
И стига сте си мислили, че София е някаква химера в която само богоизбрани могат да живеят и работят. Не си мисли и това, че са малко софиянци които са избягали от там, за да работят в прованса. И от къде да знам аз, дали и ти не си някой кореняк живеещ в Бусманци, или на разклона за Пазарджик...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >> (покажи всички)
|
|
|