| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     Да им таковам на концертаааа 
 | 

|  
| Автор | 
KMETA HA HETA (Честни сини очи) |  
| Публикувано | 30.07.08 01:16 |  
             |  
           | 

Нямам нищо против концертите. И кой каквато музика си слуша да си ходи на тях. Обаче не мога да си обясня, как няма да си ограничат звука в рамките на приемливото. То е ясно, че тези които живеят в района на самото мероприятие пак, ще я чуват данданията, но поне малко от малко. Концерта на "Планета - Пайнер" беше на стадион "Спартак", аз живея в цветния, но в горната част, която е на околовръстното. Имах чувството, че всички певци не да си говорят с мен, а направо ми бяха вътре в главата и крещят с мегафон. Не изтърпях на дивотията и си излязох от нас. Отидох да видя един приятел, който си има заведение, на "Патриарха". Е познайте, то и там се чуваше. Толкова ли не можа общината, да съобрази някои неща и да даде някакво ограничение на мощноста на звука? Имам чувството а и почти съм убеден, че озвучаването се равняваше на 100 киловата.
  Аз съм много готин мъж, хвани ме и здраво дръж

|   |  

| 

|  
           | 

Миналата година докато още не бяха бутнали Стадиона, същото беше в "Чайка"... Наложи ми се да се евакуирам в центъра... 
  Če ne odpremo oči, ne vidimo svetlobe. Če ne odpremo srca, ne zagledamo ljubezni...

|   |  

| 

|  
           | 

Аз съм на Електрон и там се чуваше музиката, дори отначало си мислех че концерта е на стадион Тича тъй като е по-близо.

|   |  

| 

|  
           | 

Наистина да им го натаковам У концерта.
 Просто беше ужасно, живея с/у улица Подвис, и по едно време явно по финала, като се рагърмя и разтрещя всички аларми на автомобилите засвириха едновременно.
 Басите бяха ужасни, то не беше кънтене, то не беше чудо. Добре, че е един път в годината.

|   |  

| 

|  
           | 

Абе тея чалгаджии определено не са в ред. Като гръмна в 9ч. някаква бомба си помислих че нещо много голямо се е взривило. После разбрах че имало концерт. За канонадата на завършека няма к'во да споменавам - сигурно и в Аксаково са чули за какво става дума 

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Да им таковам на концертаааа 
[re: tanashubav]
 | 

|  
| Автор | 
iya2 (наблюдаваща) |  
| Публикувано | 30.07.08 14:55 |  
             |  
           | 

Аз съм над Трета гимназия - гърмежите в полунощ бяха поразителни - просто нямаше аларма на кола, която да не пищи... ужас!!! А аз не знаех за концерта и се чудех какво е това чудо

|   |  

| 

|  
           | 

Не се шашкайтеее, днеска един познат ми каза, че се чувало и до фабрика "Христо Ботев", даже отишъл да се кара на съседа си дето усилил бил радиото. Обаче изненадаааа, съседите му и те били на улицата за да видят какво става...

|   |  

| 

|  
           | 

Абе каква фабрика "Хр.Ботев" , то в Албена се чуваше...пък и на колегата, който минавал Босфора му се заклатила мачтата....

|   |  

| 

|  
           | 

Абе майтапиш се ти, но нека да дойдат на твоята глава другия път.

|   |  

| 

|  
           | 

Ей тука всички сме комшии бе . И при нас се чуваше няма кво да коментирам. После от любопитство питах едва тиинка дето ходила как е било и тя ми каза, че хората били малко, което ме израдва както се досещате. ЧАЛГАТА УМИРА ЙЕЕЕ!!!!

тинтири-минтири

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |