Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:21 13.07.25 
Градове
   >> Варна
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ползвате ли мобилни телефони?нови  
Автор Maлkaтa3aмyндa (катерач)
Публикувано28.04.08 21:52

Откъде си ги купувате?

Аз лично ползвам услугите на Джеф - Варна.

Да поговорим за това как евтиново излиза скъпо ... ?

http://www.jeff.bg/ui.php

Тема Re: Ползвате ли мобилни телефони?нови [re: Maлkaтa3aмyндa]  
Автор Пaвчyko (непукист)
Публикувано28.04.08 23:10

Моят е от Internity на бул. Осми Приморски Полк - без договор, преди 9 месеца ...

Редактирано от Пaвчyko на 28.04.08 23:16.

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано29.04.08 12:22

че кой не ползва?

аз апарати купувам единствено от МТел и вече 9-та година съм нямал проблем с телефон

Тема Re: Ползвате ли мобилни телефони?нови [re: Cтepн™]  
Публикувано29.04.08 15:41

Кофтито е, че повечето са им кодирани

Което на мен ми изглежда като вик за помощ - сриваме се, подкрепете ни

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано29.04.08 15:54

като гледам финансовите отчети на Телеком Аустрия и по-специално на подразделението им МТел...дай, Боже, всекиму такова "сриване"

Брандирани апарати предлагат всички сериозни оператори в Европа.
При МТел има една особеност - ако апаратът е на лизинг, то задължително е кодиран до изплащането си. Ако обаче се купи с плащане накуп...или на лизинг след изплащане на последната вноска...в кой да е магазин да идеш и ще ти го освободят от бранда, при това безплатно и с грамотен код, не с генериран на някоя сергия. И после няма да има никакви проблеми със софта.
Дори и да се продава телефон на промоция; платиш ли го накуп - разкодират го при поискване.

Автор Emona_d (познат)
Публикувано29.04.08 16:08

Аз съм фен на Германос - големи магазини, много търговци, ограждат те с внимание, предлагат, обясняват, демонстрират, опаковат покупката. Лошото е че са дистрибутори на Глобул, а аз не съм техен абонат.
Джеф до скоро бяха свободни и продаваха на нормални цени без абонаментен пакет на някой от операторите, но вече са "ексклузивен партньор на Vivatel" и не знам как ще бъде.

Разумът е даден на човека, за да разбере, че не може да се живее само с разум.

Автор JoroAce ()
Публикувано29.04.08 16:57

Два пъти съм си купувал от Хенди и съм много доволен. Това е място, където винаги ти обръщат внимание, пакетите им са пълни и телефоните качествени. За справка мога да дам Интърнити (или там квото е), където преди месец ми продаваха една нокиа без карта, а в Хенди върви с 2ГБ на същата цена. Ся... ясно, че се опитваме да печелим, ама защо трябва да е по такъв начин? За обслужването да не говорим, ноо както и да е... може да не съм случил на правилните хора.
Друго място, от което съм доволен е Технополис, където телефоните са с гаранция от Германос и на много добри цени. Нямал съм абсолютно никакви проблеми с техни телефони. От Мтел също съм доволен като качество на апаратите, но обикновено цените им са с 40-50лв отгоре и затова спрях да си купувам от тях.
Преди няколко години си бях взел един телефон от някакви Мери Мобайл (май бяха така). Не ги знам сега дали същесвуват, но останах доста разочарован от апарата. Излъгаха ме за някой от параметрите му (не бях гледал х-теристиките предварително и питах какво има, и какво не), освен това забиваше, а иначе като телефон беше хубав, не беше някой евтин Саджем.

Мисля, че определено си струва да се дадат малко повече пари и да не се прави компромис с качеството. Друг е въпросът, че някъде са прекалено наудти цените.

I put that Ruger in your forehead and pop your melon!

Тема Re: Ползвате ли мобилни телефони?нови [re: Emona_d]  
Публикувано29.04.08 17:26

Аз съм доволна от Джеф. Обичам комуникация без бариери. А тези респектиращи костюмчета в Германос ме дразнят ... Сякаш си отишъл на делови обяд. Леко схванато изглежда всичко там, за мен специално.
В който и Джеф да отидеш във Варна, ще срещнеш такова общуване след третата минути. Позитивни млади хора. Които не те обслужват насила.
А за цените ... те не зависят от Вивател. Работила съм в малко магазинче за телефони. Имах невероятно добри продажби. Но телефоните не винаги бяха с известен произход. Почти не е имало проблеми с гаранционни телефони, за половин година да са носили 10-тина такива. Но ... затова казвам, че понякога евтиното излиза скъпо. Една малка фирма никога не би се притеснявала толкова за името си, колкото голямата верига, защото името на малката фирма е известно на 10% от населението на града. Репутацията е нещо, което много помага, особено в критични моменти, стига да е добра.
А за Вивател ... не бих казала лошо. Даже имам доста добри впечатления - безплатните им минути са към всички вивателски номера, а не към тоя и другия и третия ти приятел или ограничение в бройката за комуникация. А особено ме впечатлява тарифата за Флюбени.

Говориш колкото си искаш с един номер за 7.50 на месец. И два телефона на стойност 99 лева.
Искам Глобул да ми дават по хиляди минути на месец към един номер, ама а де? Няма да стане. За Мтел да не говорим ...
Нещо съм се зарибила по най-новия оператор. Мтел ми се изтъркаха още отдавна, докато Слави им беше рекламно лице. Сега Слави е на Глобул. Гледам го в последната реклама как води хората ... Към какво?
Към батака на 500 безплатни минути? Аз съм с 500 към 10 номера и все плащам по 60-70 лв. сметка. Мерси!

Тема Re: Ползвате ли мобилни телефони?нови [re: JoroAce]  
Публикувано29.04.08 17:31

Всичко зависи от доставчика - за пълнотата на комплекта говоря.
В началото, когато Сони Ериксон W200 току-що се появи на нашия пазар, бяха едни лилави кутии. В тях имаше стереослушалки, колонки, джобче, USB и кабел за телевизор. После започнахме да ги получаваме в малки кутийки, а колонките се продаваха отделно на 30 лева.
Всеки уважаващ себе си магазин, който работи с официални вносители, би оставил комплектите си цени. Това е търговска хватка, отделно, че се печели поредрен клиент благодарение на това. Всеки би предпочел да ползва пълноценно качествата на техниката, която си купува.
Но ... малките магазинчета и дребните вериги магазини, работят на дребно и се мъчат от малко асортимент да завъртят голям оборот. Така не става.

Тема Re: Ползвате ли мобилни телефони?нови [re: Cтepн™]  
Публикувано29.04.08 17:51

С тия Водафони много ми паднаха в очите.
Преди време им бях клиент. Нали първи те пуснаха абонаментен план с 500 безплатни минути към няколко номера. Издържах около година, след което не си платих сметките за два месеца и попълних формуляр, че се отказвам да им бъда клиент. Сега като се върна назад, не че от Глобул съм много доволна, но ми се струва, че говоря доста повече за същите пари, които плащах на Мтел.
Водафоните, обаче, изтрепаха рибата. Имах много клиенти, които въобще не знаеха, че телефоните, които си купуват за 20-30 лева са кодирани. А нали се сещате, че ако им беше казано, нямаше как да не го знаят. Второто, което ме удиви при въпросния Мтелски продукт е, че няма никъде аксесоари за водафоните - зарядни, батерии и други подобни. Струва ми се доста некоректен начин да зарибиш масата. Вярно, на война - като на война, но все пак от всичко страдат потребителите, а не другите вериги и оператори.
Вижда ми се грубо да се възползваш липсата на имформираност на масите, за да си направиш оборот ...
Сещам се за "Цар плъх" на Джеймс Клавел. Чел ли си я?
Дето Царя продава месо от плъхове на другите затворници, за да има за тютюн, кафе, свястна храна и дрън-дрън.
В един момент освобождават военопленниците. И Царя умира.

Защото в реалния живот ... не е Цар, а е никой и няма място под слънцето за него.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.