Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:11 13.07.25 
Градове
   >> Варна
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема бре,бре,бре,да не повярва човек...МНЕТнови  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано29.04.08 12:29

От началото на април съм на новите скорости и в първата половина на месеца нещо правиха по жиците и всеки ден по 2-3 пъти модема дропеше. ИНета не прекъсваше, но трябваше рестарт на модема.
Обадих се, казаха, че в моя район правят подмени, да изтърпя малко.
И толкова...нито съм се карал, нито жалби...все пак 1.5 год. не са ме оставяли и 2 мин. без връзка и винаги на договорената скорост; мога да потърпя няколко дена неудобства и после да си ползвам безгрижно 4-те мегабита.

Днес отивам да плащам за май и изненада - усмихната служителка ми казва, че за май не дължа такса за ИНет заради причинените ми неудобства през април?!?!?!?!?!
Направо в тъча..."големите" неудобства-трябвало 10-20 пъти да дръпна и ръгна захранващия куплунг на модема

...като гледам на какво са подложени АДСЛ абонатите...моето дори не е за споменаване.

Обаче МНЕТ (ТИМ) са ми направили жеста....ето така трябва да се ухажват клиенти.
Браво и все така

Редактирано от Cтepн™ на 29.04.08 12:31.

Тема Re: бре,бре,бре,да не повярва човек...МНЕТ [re: Cтepн™]  
Автор Emona_d (познат)
Публикувано29.04.08 16:24

Похвално е това че са ти опростили абонамента, който иначе не е малък - 46 лв месечно ... ако нямаш договор, а и модема си плащаш.

Разумът е даден на човека, за да разбере, че не може да се живее само с разум.

Тема Re: бре,бре,бре,да не повярва човек...МНЕТнови [re: Emona_d]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано29.04.08 17:49

всъщност модема си е техен, аз само го ползвам...не става за нищо друго, освен за ИНет от тях и е тъпо да се купува

А и за таксата бъркаш...с 10 лв. е надолу, но и толкова да беше - при качеството, което ми предоставят - струва си. И още как.

Тема Re: бре,бре,бре,да не повярва човек...МНЕТнови [re: Cтepн™]  
Автор Maлkaтa3aмyндa (катерач)
Публикувано29.04.08 18:14

Браво. Българския бизнес почна да се учи на култура.

Автор Jay Gould (студенокръвен )
Публикувано29.04.08 18:43

Не само те. Моя оператор преди 2-3 години направи същото.

Автор Пaвчyko (непукист)
Публикувано29.04.08 19:44

Аз докато бях при МНЕТ имах големи проблеми с връзката, а откакто съм с ADSL проблеми нямам освен мизерията с PPPoE концентраторите в началото на годината, но тогава така или иначе не си бях във Варна.

Редактирано от Пaвчyko на 29.04.08 19:46.

Тема Re: бре,бре,бре,да не повярва човек...МНЕТнови [re: Пaвчyko]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано29.04.08 20:24

з докато бях при МНЕТ имах големи проблеми с връзката - това е вярно...зависи в коя част на града си; при мен са безупречни

Другото не е вярно...по-скоро е вярно колкото и горното - зависи колко си далеч от централа и в какво състояние са ти жиците. Самите бТК доскоро твърдяха, че АДСЛ, че и АДСЛ2 по медна двойка имат практически капацитет до 4 мбпс (казвам практически щото изключвам наличие на оптика или да е пост до самата централа).
Сега направиха умен ход - наистина негарантирани скорости за нищо пари...7-8 год, след ЛАНизацията на Бг се усетиха за верния бизнес модел - колкото-толкова, стига да е евтино

Щерката поддържа един АДСЛ за месеците, когато е тука. До сега беше на 1 мбпс и получаваше толкова. Сега служебо я прехвърлиха на 12 мбпс и получава МАХ 2-2,5...все пак тя не е НА 12 мбпс, а на ДО 12 мбпс...както и всички, де.
Но пък мес. й такса падна, ИНета й трябва само за работа и служебна кореспонденция и не вярвам да се оплаква като се върне

Тема Re: бре,бре,бре,да не повярва човек...МНЕТнови [re: Jay Gould]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано29.04.08 20:30

Хубаво е такива неща да се чуват по-често и по-масово

В тази връзка и извън темата - предната седмица се наложи да купувам ДВД плеър - нещо евтино и непретенциозно.
В Метро и в Техномаркет казаха, че ако не тръгне с някои дискове (не носех в себе си), не приемат замяна - направо в сервиза да ходя. Обаче в Зора каза, че ако веднага (до другия ден всъщност) се установи и се върне - ще го подменят

Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано29.04.08 22:18

Ха!
нашите пък преди 2 месеца ме информираха че ще получавам същата скорост с 5лв.по-евтино.Аз не възроптах разбира се

А миналата година вземахме ДВД от техномаркет.Някакво нео за 50-60лв.Още не е върнало диск-ебати кучето излезе

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Тема Re: бре,бре,бре,да не повярва човек...МНЕТнови [re: *Плaмeн*]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано29.04.08 22:50

е те това си е стандартна "оферта" вече - за същите пари - удвоена скорост или същата скорост за по-малко пари

А НЕО, ЕЛИТ и КРАУН се характеризират с това, че или четат всякакви видео, аудио и фотоформати, записани на всякакъв вид медия или, че не четат нищо...въпрос на късмет. Затова се ходи на покупка с торба дискове и джоб с флашки.
И освен това един и същ модел може да е с различен фирмуеър и с коренно различен интерфейс.
Последно се борих с един Краун - от УСБ и от карта чете безпроблемно, но от дискове - по-скоро не или с прескачания, с 5-6 минутни забавяния из менютата и т.н - явно скапана оптика.
Смяна със същия модел, който беше с абсолютно различен интерфейс на Смарт нейвито си, но при него и плоча от котлон на Раховец да сложиш - и от нея ще извади някаква информация

Редактирано от Cтepн™ на 29.04.08 22:51.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.