|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Детски торти
|
|
| Автор |
kиkи-pиkи () |
| Публикувано | 15.03.08 09:04 |
|
|
Здравейте, :)
Бихте ли ми препоръчали сладкарски къщи във Варна, където правят хем хубави на вид, хем вкусни торти!
Засега съм се спряла на "Никол" - имате ли мнение за техните изделия?
| |
|
|
|
Има едно невзрачно цехче на гърба на пожарната - тортите им с много вкусни и освен това могат да ти я направят по твоя идея - за външния вид.
За справка - същото цехче зареждаше магазините от верига Пикадили с петифурки.
Silence Must Be Heard, Noise Should Be Observed...
| |
|
|
|
Тортите на Красимира Бекярова са много хубави.Има 1 сладкарница зад Макдрайв и още една на ул.Цар Асен
| |
|
|
|
АЗ лично съм доволна от тортите в сладкарница "Маргаритка". Намира се в уличката където е Бурлекса на центъра до пощата, в посока към колхозния.
| |
|
|
|
Да не би да са АНИКО? Адресът им е на Доспат 24 - може би някъде там, където ти описваш... Ако са те, вече чух добри отзиви за тях. Но са ми далеч, а с малко дете ми е трудно да бутам количката дотам...
Кофти е, че практически сладкарниците нямат сайтове, откъдето да видя и поръчам торти във Варна он лайн.
| |
|
|
|
Краси е царица на детските торти. Но са ми поомръзнали, искам нещо по-различно... от традиционния им вкус.
| |
|
|
|
Да, но дали детските им са сполучливи - добре балансирани като вкус и украса?Някой има ли впечатления?
| |
|
|
|
Всички в къщи много харесваме тортите на "Крамър", но нямам идея какви детски правят... "Краев Експрес" също имат чудесни торти, но пак казвам и за двете нямам впечатление, за детски торти.
Редактирано от Cтpeйнджъp на 16.03.08 23:43.
| |
|
Тема
|
Re: Детски торти
[re: kиkи-pиkи]
|
|
| Автор |
vip4o (прям и откровен) |
| Публикувано | 16.03.08 23:47 |
|
|
Сладкарница "Юлинел", на 8-ми приморски полк (до Лучано) !
Имаше и друга, някъде зад хотел Мусала
| |
|
|
|
И за двете сладкарници, за които говориш, имам хубави впечатления. Макар че на крамъра не всичко харесвам.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|