Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:26 26.05.26 
Градове
   >> Варна
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Кръстовището на "Левски" с "Цар Освободител"нови  
Автор Heизвecтeн (Приятел)
Публикувано11.03.08 11:20

Съвсем ми прикипя оня ден, когато установих, че не мога да направя ляв завой идвайки от "Цар Освободител" и отивайки към "Левски". Това в час пик..такова задръстване и чакане

Някой има ли представа за причината за поредната реформа на това кръстовище? Щото ми се чини, че тия хора съвсем не знаят какво правят, сега движението съвсем се смарангяса там..за какво им беше да ги правят еднопосочни улиците? Да бяха направили едно голямо кръгово кръстовище, много по гъвкаво щеше да е движението

"Няма нищо по-хубаво от лошото време"

Тема Re: Кръстовището на "Левски" с "Цар Освободител"нови [re: Heизвecтeн]  
Автор roum (приятел)
Публикувано11.03.08 13:38

Точно това се поитват да направят, но ще е доста по-голямо за да може да обхване и новият участък на булеварда - просто трябва търпение (поне две години спорд мен)

Тема Re: Кръстовището на "Левски" с "Цар Освободител"нови [re: roum]  
Публикувано11.03.08 14:03

Още при реконструкцията миналата година трябваше да го направят..

Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано12.03.08 05:26

А забелязали къде стоят полицаите?
Не на самото кръстовище-да напомнят за промяната,а на следващото-направо да пишат актове.Е тва е-лайнярска напаст.
Аз се усетих в последния момент-по маркировката.Останах като втрещен.

Мога да устоя на всичко ,освен на изкушението

Тема Re: Кръстовището на "Левски" с "Цар Освободител"нови [re: *Плaмeн*]  
Публикувано12.03.08 09:32

Да, ей това беше много глупаво - никаква индикация за промяната, от еднаж - не може правиш ляв завой..гаче на някой му хрумнало нещо от въздуха и на следващия ден - хоп, давай да го променяме..

Автор JoroAce ()
Публикувано12.03.08 16:03

Оф, как искате да ви кажат?! Да дойдат да ви звъннат на вратата и да ви информират не щете ли? Какво толкова се вайкате, не мога да разбера. Голяма работа, най-много да няма никакъв ефект, че са направили улицата еднопосочна. И ченгетата не стоят, за да ви напишат акт, а за да не влезе някой в насрещното. Направо сте като свекърви-пенсионерки понякога. :)

Това че съм параноик, не значи, че не ме преследват.

Редактирано от JoroAce на 12.03.08 16:05.

Тема Re: Кръстовището на "Левски" с "Цар Освободител"нови [re: JoroAce]  
Автор morfias (загрижен)
Публикувано12.03.08 17:03

Абе цялата работа е много омазана и някой яко е бъркал в кацата с мед на времето когато го правеха кръстовището . Но нали има проект целия булевард да продължава до автогарата и надолу , но има построени кооперации на трасето и явно са се отказали от проекта и гледат да измислят рационално решение хората . А за тва че някой се е объркал ми вие като сте вземали книжки пътни знаци и маркировка не сте ли учили ?

- чувствайте се поканени

Тема Re: Кръстовището на "Левски" с "Цар Освободител"нови [re: JoroAce]  
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано12.03.08 20:32

Пръдльо!!!
Ще ти снимам утре полицейската кола къде седи.
Не ми ръси мозък и да ми разправяш кое къде в качеството си на пешеходец,плс.
Ай да се хващаме на снимки тука да видим кой кво и защо.........а?

Тема Re: Кръстовището на "Левски" с "Цар Освободител"нови [re: morfias]  
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано12.03.08 20:36

В отговор на:

. А за тва че някой се е объркал ми вие като сте вземали книжки пътни знаци и маркировка не сте ли учили ?

Ами вчера да речем там съм направил 3 пъти завой наляво, а днес ако не обърна внимание на маркирвката и отсреща ме чака гладната измет да ми пише акт.Вместо да застане няколко дена там и да направлява движението.
Ама прав си-къде по-лесно е да се вземат кинти от колкото да се върши работа....

Тема Re: Кръстовището на "Левски" с "Цар Освободител"нови [re: morfias]  
Публикувано12.03.08 21:55

Цялото преустройство там преди година си го направиха глупаво, сега - продължава да си бъде такова.
Не знам дали караш кола постянно/изобщо, но ако си мислиш, че хората гледат знаците постоянно - в грешка си. Щото се изграждат навици, и рядко обръщаш внимание на знаците, т.к. ЗНАЕШ откъде, как, кога да минеш, къде имаш предимство, къде имаш еднопосочна улица и прочее..не ти трябва да гледаш знаци.
То е като да ти преместят пастата за зъби в гардероба и ти я окажат със знаци..да, ама първите няколко пъти все към банята ще се завтичваш, нали..
Демек, изказването ти беше глупаво.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.