|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Има ли във Варна работещ закрит басейн?
|
|
| Автор |
nadya9 (podrobna) |
| Публикувано | 04.12.06 09:45 |
|
|
Четох тук различни мнения, ама в крайна сметка не рабрах сегашното положение какво е. Ще се радвам някой да напише.
| |
|
Тема
|
Re: Има ли във Варна работещ закрит басейн?
[re: nadya9]
|
|
| Автор |
Forest_fan () |
| Публикувано | 04.12.06 18:43 |
|
|
Има два такива басейни - първият е в дом Младост, а вторият във Военно морското училище.
| |
|
Тема
|
[re: Forest_fan]
|
|
| Автор |
Julian (инженер) |
| Публикувано | 04.12.06 22:16 |
|
|
Ами то на басейн се ходи на Дружба. Кеф ти асейнана Гранда, на Министерски съвет, Азалия и др. Всички там ходят. Не е далече, като се има предвид че кварта Валдиславово е по далече от центъра отколкото Дружба.
Всичко отдалечено от морето е провинция. Ъ. Хемингуей
| |
|
|
|
a този в дом младост става ли за нещо и ли си от едно време без да са го ремотирали
| |
|
Тема
|
[re: nadya9]
|
|
| Автор |
CharmingW (п-илето) |
| Публикувано | 06.12.06 12:16 |
|
|
Ами аз например ходя само в басейна на Министерския съвет, Дружба - средно дълбок, дълъг, водата нито много гореща, нито много студена - сравнително добри условия за плуване.
А иначе само за плацикане - басейни - бол.
| |
|
|
|
Кой е този басейн на министерския съвет? Не е ли открития?
Защото ако става въпрос за този в базата на МС - миналата година беше достъпен само за гости на хотела...
Аз наскоро открих още един - но признавам ще го употребя за първи път в петък - става въпрос за басейна на хотел Аква Азур - имат и спа център.
Разумът мисли, душата знае...
| |
|
Тема
|
[re: Marygold_vn]
|
|
| Автор |
nadya9 (podrobna) |
| Публикувано | 06.12.06 16:30 |
|
|
tozi mai e 25 m na 1. dalbo4ina. Moje da se laja, no kato go vidi6 me oprovergai. az 6te idvam na 31 i 1 va Varna=. dotogava dosta info 6te sabera mai
| |
|
|
|
Mary, нямам предвид двата открити срещу министерския съвет, а закрития ВЪВ министерския съвет. Всъщност нямам представа ти кой имаш предвид, понеже и трите са посещаеми от всички, били те и НЕ гости на хотела.
А Аква Азур къде се намира хотела? Пиши и като го посетиш за отзиви.
Поздрави!
| |
|
|
|
Именно - точно за този ВЪВ хотела на Министерския съвет иде реч - миналата година беше само за гости на хотела...Както и да е - щом сега има свободен достъп - веднага ще го употребим.
Колкото до Аква Азур - ще направя рапорт следващата седмица.
Намира се на магистралата за Златните - подминаваш отбивката за Сана и СвЕлена, подминаваш спирката и се оглеждаш вдясно - има отбивка , има паркинг пред хотела...
Разумът мисли, душата знае...
| |
|
|
|
мммай се сещам къде се намира. Ами хайде, ще чакам подробни отзиви. ;)
А този басейн в хотела на министерския съвет открай време си е със свободен достъп за всички (срещу 3лв). От години ходя там и никога не са ме питали дали съм гост на хотела или не?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|