Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:28 26.05.26 
Градове
   >> Варна
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Що за хуйня?!нови  
Автор deadreckoning (г-н Двутактов)
Публикувано08.08.06 19:14

Засилвам се аз днес следоб към четери и половина да мина по крайезерния път. Естествено, след моста по посока топливо има гигантско задръстване. Нищо, мисля си, то всеки ден е така по това време. Стигам до светофара след старата гара, дето е точно под максуда. Изненадааа!!! От там до светофара на топливо пътя затворен, някакви машини, ббагери, изкопали гигантски ров по средата на пътя, слагат нещо. А пътя беше асфалтиран там наново преди има-няма два месеца!!!

My next?

Тема Re: Що за хуйня?!нови [re: deadreckoning]  
Автор Koпpинa_И_Xлopoфopм (Indiscipline)
Публикувано08.08.06 19:26

уффф :)))))))
е как можа да го измислиш тва заглавие.

едва ли се копаят за удоволствие, що мърмориш ся пак

no woman is an angel all the time.

Тема Re: Що за хуйня?!нови [re: Koпpинa_И_Xлopoфopм]  
Публикувано08.08.06 19:45

Мърморя, щото се сещам как преди време сменяха плочките пред вкъщи, направиха нов тротоар, правиха го почти месец, и като го направиха, след два дни дойдоха едни други и го разкопаха, за да слагат някакъв кабел.
Всеки един такъв ремонт, през току що построена/ремонтирана пъртна артерия, означава, че похарчените за нея обществени средства са прахосани нахалост.
Трябва тази работа да се прави с планиране. Ако ще се прави основен ремонт на пътя, всеки който ще слага нещо отдолу, да си го сложи предварително; ако не е сигурен, поне да си прекара тръба за кабели/водопровод; ако все пак се наложи прекарване на нещо след основния ремонт на пътя, да прави хоризонтален сондаж; а ако е невъзможно, да е задължен след прекарване на нещото си да направи нов ремонт на целия участък, а не само да запълни изкопаното с пръст и малко асфалт. Между другото, точно ззаради това след прекарването на газта сега по всички улици има траншеи, дълбоки по няколко сантиметра.
Така че какво му е на заглавието.

My next?

Тема Re: [re: deadreckoning]  
Публикувано08.08.06 20:18

е айде сега, теб не съм те видяла някога да си съгласен с нещо или пък доволен

че трябва да се планира - трябва. но не всяко нещо може да се планира - ако се е спукала тръба например какво трябва да направят хората, да чакат да дойде време за подмяна на асфалта ли?
на мен ми е ясно, че са надупчени улиците - нали и аз си троша всеки ден колата по тях - ама не съм утопист, все пак. знам, че има хора, дето си мислят, че кметът може да спре снеговалежа през зимата и да включи слънцето да свети и през нощта, че да не плащат много ток, ама...

говорим си за неща, които са ясни на всички, можем до утре да си разменяме примери за неуредици и лоша организация, ама мърморенето в крайна сметка нищо не оправя.
та по-ведро, имам предвид

Тема Относно снега ...нови [re: Koпpинa_И_Xлopoфopм]  
Публикувано08.08.06 21:04

... мислех да напиша нещо, ама нали искаш по-ведро, ще припомня следния анекдот_
Строителна конференция.
Американските инженери казали на българските:
- Дайте да ви построим нови пътища в България. Гарантираме ви 100 години липса на ремонти!
На което българските инженери отговорили:
- Не, дайте ние да ви построим нови пътища в америка. Гарантираме ви 100 години липса на безработица!!!

My next?

Тема Re:нови [re: deadreckoning]  
Публикувано08.08.06 21:22

то аз квото искам е друга тема

в реална ситуация предполагам, че тоя виц и от българска, и от американска страна би звучал еднакво...

Тема еее, хем сърби хем болинови [re: deadreckoning]  
Автор maminsladak (дружелюбен)
Публикувано08.08.06 22:06

при развито периферно зрение, още преди да затворят тази отсечка щеше да забележиш, че разширяват пътя и вероятно ще бъде с по две ленти във всяка посока

сега затвориха защото вече и ще полагат настилката.

от цялата работа пати кръстовището на Аутомотор, защото сега трафика от товарни коли за магистралата отива там.

Редактирано от maminsladak на 08.08.06 22:12.

Тема Re: еее, хем сърби хем болинови [re: maminsladak]  
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано08.08.06 23:01

Бе ай стига простотии бе!
По коледа същия този участък го прави станка василева,преди два-три месеца онези със жълто-синьо-белите машини.
Ако се съгласим с вашата логика няма лошо да го затваряме всяка седмица пътя(един от най натоварените,околовръстен се води все пак)щото на някой му хрумнало че сега е момента да се прави нещо си.
И към коприната нещо:
Представи си как аз решавам че след всяка поява на някой нов кран(или квото си щеш там)решавам че трябва да си го монтирам,но за целта се налага да оставя входа за няколко дни без вода.И това по няколко пъти месечно!!!

Абе не може така бе хора............и то посред лято,когато движението е лудница.Вместо да се търси интензивност,ние да си правим блокаж!

Камилата може да работи една седмица без да пие.Аз мога точно обратното

Тема Re: Трай бабо за хубост...нови [re: *Плaмeн*]  
Автор tanashubav (непознат )
Публикувано08.08.06 23:06

... е казал народа! Така или иначе ако се удвои участъка ще е много добре! Сега за месец-два може да има задръствания но после ще се преминава много по-спокойно! Работата е там, че се допусна трафика да расте много по-бързо от увеличението на капацитета на уличната мрежа! И когато някой се заема да реши проблема не трябва да се протестира а да се изтърпи за малко.

Тема Re: Трай бабо за хубост...нови [re: tanashubav]  
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано08.08.06 23:43

Чувай хуьо!!!!!!!!
Горното нали беше затворено 3 месеца,и все още е.
Е кво направиха-НИЩО.........нищо на квадртат!
Да видя някъде разширения? Не,нали,няма да видиш и на долния път.
Абе не се ли досещате че само се имитира някаква дейност?Избори сега няма да споменавам!
Интересуваме защо посред лято?
След като и последното неграмотно цигане е наясно че през лятото движението в града е непоносимо натоварено и без да се затварят участъци от пътищата,да не говорим за околовръстните такива.

П.П.Понеже през Победа е затворено и ми се налага да се прибирам по горното околовръстно.
Ами днес движех след 2 коли с немска регистрация.
Не ми трябваше да чувам,усещах настроението им по криволиченията стараейки се да избягват пропастите,не дупките!
Иначе трая за хубост

Тя колата ми не е нещо кой знае кво и не се нервя чак толкова,ама незнам що за търпение трябва да има човек за да не се изнерви на една единствена дупка която зееше 3 мес. и половина и предизвиквайки километрични опашки,и никой така и не се сети да я запълни.Говоря за дупката на кръстовището на околовръстното и Подвис,няма начин да не си я забелязал,тя е като кратер,и си стоеше непипната сума ти време!
Ай кажи сега,кой копа,кой сра и кой в крайна сметка е длъжен да търпи?

Камилата може да работи една седмица без да пие.Аз мога точно обратното

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.