|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
Снимки от другата Варна
|
|
| Автор |
Aлaдин (търпелив) |
| Публикувано | 29.05.06 23:12 |
|
|
[image]http://www.zelenavarna.hit.bg/frm_set.htm[/image]
[image] http://www.zelenavarna.hit.bg/images/smeti6te/img_9851.jpg[/image]
Всичко българско и родно -
любя, тача и милея.
| |
|
Тема
|
Re: Снимки от другата Варна
[re: Aлaдин]
|
|
| Автор |
Бapбapeлa (pearl) |
| Публикувано | 30.05.06 19:32 |
|
|
следните снимки не са излезли в темата
отвратително отношения към природата- това е ясно.   
а новата бизнессграда с обществена значиност , която творят до комплекс Максим . място за бизнессгради като чели няма на друго място, дай да я цопнат в морската градина , щото е жизнено важно за бизнеса да е непосредствено до морето - йодните изпарения ще помагат на бизнес-мисленето. там е барикадирано обаче, с големи заграждения. сакън някой ще погледне и ще урочаса поредното 'творение', което едва ли ще е бизнес сграда. 
| |
|
Тема
|
[re: Aлaдин]
|
|
| Автор |
lCE (Леден) |
| Публикувано | 30.05.06 22:47 |
|
|
Откъде са снимките ? То не че навсякъде не е заринато с боклуци де, но тези конкретно къде са ?
| |
|
Тема
|
[re: lCE]
|
|
| Автор |
spravedliv (непознат
) |
| Публикувано | 31.05.06 21:25 |
|
|
Тези конкретно, ако не се лъжа са от голямото нерегламентирано сметище до бившия разсадник и парк до езерния път.
| |
|
|
|
Последните две са от Морската градина,поредния строеж на общественообслужваща сграда до к-с Максим.
| |
|
|
|
Тези от общината трябва по често да се разхождат и с град. Не само да се хвалят пред медиите, че президентите били впечатлени от Варна!
| |
|
|
|
Чудесни,прекрасни снимки Аладин!Възхитен съм от гледката!
| |
|
|
|
Аз няма да коментирам , щото ще се ядосам
Това е сателитната снимка на Бон- Германия
А това е сателитната снимка на Варна- България
| |
|
|
|
Хе-хе, не манипулирай
С малко мръдване на мишката ще намериш също толкова зелена снимка на Варна и също толкова сива снимка на Бон...още повече, че Бон е създаден за административна столица на бившата ФРГ (т.е. изкуствено), а Варна си е естетствено развиващ се град
| |
|
|
|
Драги ми смехурко съгласен съм ,че снимките са избрани малко тенденциозно /можеби за да ни събудят/,но и с голямо мръдване на мишката едва ли ще намериш толкова зелена снимка на Варна /поне не и след 1999 г./.Защото както сам казваш:Варна си е естествено развиващ се град.Съвсем естествено се строят баровски жилища и хотели в ПАРК с ВЕКОВНА история/Морската градина/.Съвсем естествено зеленината отстъпва на бетона ,съвсем естествено не се поддържат междублоковите пространства/с цел да се застроят/,съвсем естествено при строителна цена 180-200 евро на кв.м. и продажна 1000-1500 евро на кв.м. липса на Граждански Контрол ,наличие на корумпирани,подкупни,продажни чиновници и органи на властта и общинска администрация ,липса на будна съвест у самото население,страх от групировки и мафията във властта СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНО СЕ РАЗВИВА Варна!Съвсем естествено ВЪВ града има над 30 нерегламентирани сметища.Съвсем естествено по-заможните се изнасят да живеят извън града /ако не могат да си позволят апартамент в Морската градина/.Съвсем естествено все по-трудно е да намериш място за паркиране което да не е върху тротоар или тревна площ,защото съвсем естествено всеки парцел се застроява на 90-95% без оглед на необходимото минимум 20% озеленяване,и въобще всичко е съвсем естествено по закона на джунглата.Докога?Съвсем естествено нашите деца след 10-20 г. ще ни питат с какъв акъл сме допуснали съсипването на НАЦИОНАЛЕН ПАРК.Съвсем естествено аз лично няма да мога да обясня безсилието и малодушието на поколението от което зависи това.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|