Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:27 26.05.26 
Градове
   >> Варна
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Опасните местанови  
Автор togava (непознат )
Публикувано09.06.06 12:30

Предлагам всеки който желае да напише кои според него са най-опасните от криминална гледна точка места във Варна! Не искам да се прави някаква антиреклама а да се даде реална оценка!

Тема Re: Опасните местанови [re: togava]  
Автор PyшиBapнaлиeв (непознат )
Публикувано09.06.06 12:48

Много съм затруднен.Няма такива места при нас.Целия ни град е абсолютно безопасен.

Тема Re: Опасните местанови [re: PyшиBapнaлиeв]  
Автор togava (непознат )
Публикувано09.06.06 13:07

Темата е сериозна! Ако не се сещаш за нито едно ще ти "подскажа" да речем До Катедралата вечер или в района на Колхозния.

Автор PyшиBapнaлиeв (непознат )
Публикувано09.06.06 13:24

И аз сериозно.Да ме обесят до катедралата пред цяла Варна,ако има нещо такова.Все пак да дадем думата на останалите.Може да са на друго мнение.
Да посочат подобни места,ще е полезно за всички ни.

Автор mettled (avramov)
Публикувано09.06.06 15:46

насред циганската махала вечер

или Владиславово, последните блокове

Автор _Mepakлия_ (Инженер)
Публикувано09.06.06 16:45

Живея до катедралата и мога да кажа че това са пулни глупости, това е най довре осветения район на Варна и е голям калабалък за да стане нещо.

Тема Re: Опасните местанови [re: _Mepakлия_]  
Автор togava (непознат )
Публикувано09.06.06 21:59

Ами аз говоря за района вечерно време-доста съмнителни типове се разкарват там като съм минавал пеш. А един познат го бяха пребили точно до пощата и лежал в безсъзнание повече от час. А иначе няма спор, че е добре осветено и точно затова му се чудя защо е така! Сега се сещам, че имаше и един инцидент при който три учителки бяха опръскани с киселина предназначена за наркодилър!

Автор floranse (CONFESS TO ME)
Публикувано10.06.06 09:57

Незнам колко сериозно ще ви прозвучи или дали въобще ще ми обърните внимание но за мен това което ще напиша си е доста стресиращо.
В сряда аз и приятелка слязохме на плаж доло на Почивка .Нямаше много хора и прави впечатление ако мине някой стрянник .Изредиха се всякъкви съмнителни типове и в един момен към 14ч. останахме сами в радиус от 15-20 м.Бяхме заобиколени от група ексхибиционисти които без притеснение си извадиха патките и си ги развяваха на 1м. от нас .Гледаха ни постоянно и определено ни развалиха удоволствието от първата баня!!Очвидно е че за тях бяхме поредните жертви .Хайде ние сме големи но представете си на наше място да бяха деца .Ужас!!Мисля си че случващото се на този плаж е ежедневие.Бясна съм !!Друг път като съм ходила там не е имало такива простотии!!

Редактирано от floranse на 10.06.06 09:59.

Тема Re: Опасните места [re: floranse]  
Автор Gergi (любимка)
Публикувано10.06.06 16:05

В началото на сезона и в края на сезона, там е пълно с такива...... по-предната година със сестрата на гаджето ми едва успяхме да се измъкнем, като ни заобиколиха едни и почнаха да ни предлагат да ни водят по разни местаи да ни запознават с видни личности и да ни обясняват колко са велики, и защо да не им дадем и телефоните си за това........./те поне тея беха облечени, но плажа беше пълен САМО с нудисти-МЪЖЕ!/

Тема Re: Опасните местанови [re: floranse]  
Автор изxoд (непознат )
Публикувано11.06.06 07:41

А докато им оглеждаше "патките"остана ли ти малко време да се обърнеш встрани и да погледнеш как се пекат жените по плажа?
Или искаш сега да ми разправяш че да ходят голи имат право само женската половина от човечеството.
И мислиш ли че на нас,още повече и на децата ни ни е много весело да ви гледаме висналите меса и карантиите докато се чекнете в разни пози,правейки се че се печете?
И чак пък стресирана

От кво толкова се стресна,не си виждала пишки или не си виждала такива пишки?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.