|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
???
|
|
Автор |
pitane (непознат
) |
Публикувано | 26.04.05 18:00 |
|
Трябва да започна рекламна кампания в регионални печатни медии, но не съм местен. Можете ли да ми кажете кой са двата най-силни вестници във вашия град (без националните)?
| |
|
задължително ли е да са регионални? Малко хора ги четат..........
| |
|
24 часа има месТно издание, имат и редакция във Вн. Мисля беше на ул."Колони", но не съм сигурна... Иначе регионалния печат не е много силно застъпен... сещам се само за Черноморие или Море (или Черно Море беше) имаше нещо...
Може и Позвънете...
| |
|
позвънете е вестник специално за реклами
| |
|
Е той питащия, нали реклама иска да прави?! 
| |
|
Варненски вестници:
| |
|
ако искаш рекламата ти да достигне до хората за които е предназначена, не търси вестници. Във Варна няма силни местни издания както във Русе, Пловдив или Благоевград. Тиражите им са мижави, абонатите предимно институции и фирми. Като най- добър избор в. "Позвънете новини"- купуват го заради обявите.
| |
|
ами да де :)))))))))
да иде в Позвънете
аз например, като потребител като ми затрябва нещо, за което нямам информация ( примерно мокет, или компютър ) отварям Позвънете и гледам :))))
| |
|
за какво става въпрос? Ако ще рекламираш Поршета например, "позвънете" не е мястото.
We're all living in Amerika
Amerika ist wunderbar
Coca-Cola, Wonderbra
| |
|
kakvo 6te reklamira6, .... ima6 li celeva grupa, kakyv vid reklama 6te pravi6 - obyrni se kym reklamna agenciq, za6toto moje da se okaje 4e cenata /izhar4enite sredstva za reklama/ za spe4elvane na 1 klient e prekaleno wisoka. Kogato se podhojda neprofesionalno kym reklamata daje moje i da ne razbere6 kakve e cenata za specelwave na 1 klient ili za prodajba na 1-ca produkt.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|