|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|
и ся кво, трябва да ти правим интересно, че да ти стане пак любим ли :)
Не мислиш ли, че е малко претенциозно от твоя страна - ако искаш нещо, трябва да си го заслужиш.
А _Spoo_ аз го харесвам за модератор.
_______
No matter how closely I
| |
|
|
|
Посочи, ако обичаш, къде съм направила характеристика, и следващия път недей наизуст да говориш. Защото ако не посочиш точно изречението ми, в което аз охарактеризирам теб (чети тоя път внимателно редовете, не между тях съобразно модела в главата ти), та ако не го посочиш аз приемам, че такова изречение няма. Празни приказки нямам желание да си гприказваме.
_______
No matter how closely I
| |
|
|
|
Men ako pitash shte se sajivi kam liatoto togava varnenci imame naj mnogo fenove :)
AH MORETOOOOOOO
| |
|
|
|
където успя да съсипе клуба не бива да го пускаме току така да си отиде. Трябва да бъде оплют от всички и да не посмее да влиза по-вече тук.
Трябва да се знае ,че всяка простотия все някога се наказва.
| |
|
|
|
Мерси за доверието, Богиньо, но не съм подходящ.
Верно, че не съм толкова рязък като Спуу, но почти напълно приемам възгледите му като модератор.
Най-вече, че няма да пускам нерегнати - писна ми в технологичните клубове, където основно се подвизавам, да влиза кой ли не и да ръси обиди и простотии за кого ли не; не бих допуснал това, ако модерирам.
А за политизиране на клуба, особено при идващите избори - забрави.
Така, че модератор Стерн ще е Спуу прим
ПП:Е, ако покажеш снимката (си????) догоре...може и да помисля
| |
|
|
|
Не видях да съм казала някъде "ти си такава", това ти си го досъчиняваш.
Модели, както споменах.
Друго нямам какво да ти кажа.
_______
No matter how closely I
| |
|
|
|
подозрително приличащна моя. Идея си нямам как е попаднал в този списък. Благодаря за доверието, но поне за момента не бих желал да ставам модератор.
По въпроса за регистрирането. Не мисля, че регистрацията е трудна, но явно някои клубове страдат от затварянето им за нерегестрирани. Пример в това отношение е клуб Македония. Явно клубът в момента не е в цветущо състояние и една подобна мярка като че ли няма да навреди. Обаче без интересни теми ако не раздваме кифли и мляко за публикувани мнения едва ли клуба ще се оживи. Все пак няма ли достатъчно регистрирани потребители от нашия град?
| |
|
Тема
|
Re: Хайде да си съживим клуба!
[re: the Goddess]
|
|
| Автор |
Virgo (зодия дева) |
| Публикувано | 14.03.05 09:57 |
|
|
Гласувам да има нов модератор, който да спазва следната стратегия:
1. Да разшири достъпа на участници (т.е. и нерегистрирани да могат да пишат)
2. Да се намесва само при триене спам или ако има важна тема да я "заковава" най-отгоре (ама не една страница с важни теми)
Ами това е.
| |
|
|
|
и аз мисля че трябва да има модератор, но да могат да пишат и нерегистрирани потребители. със новите изисквания на дир , за някои регистрацията се оказва трудна.
какви лични отношения сега те прихващат. никой не е длъжен да пише тук - на който не му харесва да търси друг клуб. 
Вчера е история, утре е мистерия, днес е подарък .
| |
|
|
|
Подкрепям идеята ти.
Като за начало предлагам да пускаш по една твоя гола снимка всеки ден (ама без фейс да не ми се разваля настроението). В различни пози. Гарантирам ти рейтинга и посещаемостта на клуба ще се повишат.
We're all living in Amerika
Amerika ist wunderbar
Coca-Cola, Wonderbra
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|