Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:09 14.07.25 
Градове
   >> Варна
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Баси и управата, дето я има града ни  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано06.02.05 17:39

Вече 3 дена не могат да го разчистят.
Отвориха криво-ляво 4-5 големи булеварда и смятат, че са си свършили работата.
Иначе искат да вдигат промила за смет, в който влиза и снегопочистването.

Редактирано от Cтepн™ на 06.02.05 17:40.

Тема Re: Баси и управата, дето я има града нинови [re: Cтepн™]  
Автор tweetyd (D)
Публикувано06.02.05 17:48

Те и булевардите не са изчистили както трябва!!!

Автор Capt.Vimes (ентусиаст)
Публикувано06.02.05 19:38

Предполагам, че им липсва необходимата техника за да се справят с положението. Ако можеха да разчистят снега, не виждам причина защо да не го направят.

Тема Защо?нови [re: Cтepн™]  
Автор Py* (съвсем нова)
Публикувано06.02.05 20:03

Кмета сам си каза, че техниката не е достатъчна и имат нужда от помощ!
И как се вдигат 60-70 сантметрови преспи, а на места и повече и къде трябва да се сложи тази маса сняг? Да вигне тротоарите с още по 60-70 см ли?
И как да се почистят малките улички, където колите са паркирани навсякъде и снегорин не може да мине?

Ти лично какво почисти?

Край нашия блок от вчера е проходимо с общите усилия на всички мъже - всеки по малко и подходите към блока са свободни!!!!

Автор .... (непозната)
Публикувано06.02.05 21:08

Прав си! Бясна съм ! Бедствено положение друг път ! Май само в сексуалния живот на кмета има бедствие !

Автор Koпpинa_И_Xлopoфopм (razorBladed)
Публикувано06.02.05 21:28

Да бе, и кмета пак е виновен дето го пусна тоя сняг да вали

_______
Cold as a razor blade,
tight as a tourniquet, dry as a funeral drum....

Автор Cтpeйнджъp (адвокат)
Публикувано07.02.05 00:05

Майка ми каза, че е страхотия... до нас не било разчистено още и се ядосва. Иначе като дете се радва на сняг! сладурка е тя!

Автор *pearl (в короната)
Публикувано07.02.05 00:50

и да чистят вятъра отново навява снега. аз където съм вятър да искаш - от 3-4 дни цяла нощ го чувам отвсякъде и сега отново се засили- действа ми на нервите вече .

днес, т.е вчера вече са пристигнали военни машини от Сливен - то във Варна с реформите в армията май машини не останаха.

поначало общината чисти само булевардите а страничните улици са задължени да чистят хората. около нашия блок мъжете чистиха и отваряха път. не помня да са минавали машини някога - поне последните 30 години.

днес на репортаж кмета беше с доста уморена и недоспала физиономия. все пак е началото на годината и не са им спуснали още пари от бюджета. този кмет върши работа, не е като предишния.

при теб да не би да са прибрали боклука - при мен не е прибиран от 3 дни.

ще се оправи положението - имай търпение. аз по мисля за болните и бъдещите майки дето заради тях хвърчат линейките. ако нямаш спешна работа гледай в магазина да има зареждане поне , за да не останеш без провизии.

Вчера е история, утре е мистерия, днес е подарък .

Тема Стерн, яко си се надрусал ....нови [re: Cтepн™]  
Автор r-н Двyтakтoв (two way engine)
Публикувано07.02.05 06:59

... и ти се привиждат почистени улици. То това почистване ли е - да мине два три пъти булдозера? Според мен не е почистване. Виждал съм в Австрия около магистралата 2 метра сняг, а самото платно на магистрилата не само че няма сняг, но е и сухо! Ето това е почистване.

Тема Ей, капризен народ!нови [re: *pearl]  
Автор Py* (съвсем нова)
Публикувано07.02.05 10:03

Дай му да седи на топло и да коментира кой си е свършил работата и кой не!

И какво му е на града?
Всички централни улици са проходими, градският транспорт си върви, макар и с известно закъснение - където поискаш можеш да отидеш!

А страничните улици са пълни със затрупани коли, чиито стопани вероятно стоят на топло и кълнат кмета, дето не е дошъл да им ги почисти!

Ама как било в Австрия, как било в Швеция.... и на северния полюс!
На колко години във Варна се случва това и каква "полярна" техника трябва да се поддържа в изправност само защото на десет години веднъж ще понатрупа...

Тя всичката ни Мара втасала, че само поддържането на по един снегорин на уличка ни липсваше!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.