|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Баси и управата, дето я има града ни
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 06.02.05 17:39 |
|
Вече 3 дена не могат да го разчистят.
Отвориха криво-ляво 4-5 големи булеварда и смятат, че са си свършили работата.
Иначе искат да вдигат промила за смет, в който влиза и снегопочистването.
Редактирано от Cтepн™ на 06.02.05 17:40.
| |
Тема
|
Re: Баси и управата, дето я има града ни
[re: Cтepн™]
|
|
Автор |
tweetyd (D) |
Публикувано | 06.02.05 17:48 |
|
Те и булевардите не са изчистили както трябва!!!

| |
Тема
|
|
|
Автор |
Capt.Vimes (ентусиаст) |
Публикувано | 06.02.05 19:38 |
|
Предполагам, че им липсва необходимата техника за да се справят с положението. Ако можеха да разчистят снега, не виждам причина защо да не го направят.
| |
Тема
|
Защо?
|
|
Автор |
Py* (съвсем нова) |
Публикувано | 06.02.05 20:03 |
|
Кмета сам си каза, че техниката не е достатъчна и имат нужда от помощ!
И как се вдигат 60-70 сантметрови преспи, а на места и повече и къде трябва да се сложи тази маса сняг? Да вигне тротоарите с още по 60-70 см ли?
И как да се почистят малките улички, където колите са паркирани навсякъде и снегорин не може да мине?
Ти лично какво почисти?
Край нашия блок от вчера е проходимо с общите усилия на всички мъже - всеки по малко и подходите към блока са свободни!!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
.... (непозната) |
Публикувано | 06.02.05 21:08 |
|
Прав си! Бясна съм ! Бедствено положение друг път ! Май само в сексуалния живот на кмета има бедствие !
| |
|
Да бе, и кмета пак е виновен дето го пусна тоя сняг да вали 
_______
Cold as a razor blade,
tight as a tourniquet, dry as a funeral drum....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтpeйнджъp (адвокат) |
Публикувано | 07.02.05 00:05 |
|
Майка ми каза, че е страхотия... до нас не било разчистено още и се ядосва. Иначе като дете се радва на сняг! сладурка е тя!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*pearl (в короната) |
Публикувано | 07.02.05 00:50 |
|
и да чистят вятъра отново навява снега. аз където съм вятър да искаш - от 3-4 дни цяла нощ го чувам отвсякъде и сега отново се засили- действа ми на нервите вече .
днес, т.е вчера вече са пристигнали военни машини от Сливен - то във Варна с реформите в армията май машини не останаха.
поначало общината чисти само булевардите а страничните улици са задължени да чистят хората. около нашия блок мъжете чистиха и отваряха път. не помня да са минавали машини някога - поне последните 30 години.
днес на репортаж кмета беше с доста уморена и недоспала физиономия. все пак е началото на годината и не са им спуснали още пари от бюджета. този кмет върши работа, не е като предишния.
при теб да не би да са прибрали боклука - при мен не е прибиран от 3 дни.
ще се оправи положението - имай търпение. аз по мисля за болните и бъдещите майки дето заради тях хвърчат линейките. ако нямаш спешна работа гледай в магазина да има зареждане поне , за да не останеш без провизии.
Вчера е история, утре е мистерия, днес е подарък .
| |
|
... и ти се привиждат почистени улици. То това почистване ли е - да мине два три пъти булдозера? Според мен не е почистване. Виждал съм в Австрия около магистралата 2 метра сняг, а самото платно на магистрилата не само че няма сняг, но е и сухо! Ето това е почистване.  
| |
Тема
|
Ей, капризен народ!
[re: *pearl]
|
|
Автор |
Py* (съвсем нова) |
Публикувано | 07.02.05 10:03 |
|
Дай му да седи на топло и да коментира кой си е свършил работата и кой не!
И какво му е на града?
Всички централни улици са проходими, градският транспорт си върви, макар и с известно закъснение - където поискаш можеш да отидеш!
А страничните улици са пълни със затрупани коли, чиито стопани вероятно стоят на топло и кълнат кмета, дето не е дошъл да им ги почисти!
Ама как било в Австрия, как било в Швеция.... и на северния полюс!
На колко години във Варна се случва това и каква "полярна" техника трябва да се поддържа в изправност само защото на десет години веднъж ще понатрупа...
Тя всичката ни Мара втасала, че само поддържането на по един снегорин на уличка ни липсваше!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|