|
Тема
|
Ами то някога...
|
|
Автор |
lLlA () |
Публикувано | 16.04.04 16:55 |
|
Имаше по 20 теми на ден,и събития и купони до разсъмване.След това простаците взеха надмощие и хората си отидоха.Прави чест на модератора че се сражава до дупка с тях,но уви с цивилизовани мерки никой не е успял да ги надвие.
 Спрете Земята!Искам да сляза!
| |
Тема
|
Re: Ами то някога...
[re: lLlA]
|
|
Автор |
Cynthia (Bloody Moon) |
Публикувано | 17.04.04 17:45 |
|
Да, да -
имаше такива неща.
Ами, само като си помисля от кога
не сме си правили сбирки... 
You told I had the eyes of a wolf.
Search them and find the beauty of the Beast!
| |
Тема
|
Re: Ами то някога...
[re: Cynthia]
|
|
Автор |
Peйчъл (ей такава...) |
Публикувано | 18.04.04 00:25 |
|
Не сте, защото не сте поискали!
Ние от по-високата възрастова група напоследък се събираме май през две седмици, и сбирките стават все по-многобройни!  
Всъщност, като казах възрастова група - това няма никакво значение!
Защото "членовете" на групата са от 14 до 64!  (под тази възратова граница се причисляват дребни деца и внуци, които присъстват само на пикниците! )

| |
|
Ами аз от скоро чета този форум и не мога да разбера за какво точно иде реч!
А иначе това за купоните ми звучи добре.Може ли да се организира нещо..?Айде ако иска някой да се заеме с това :-)
Не те разбрах и за кои простаци става въпрос???За какви сражения говориш?Давай по-конкретно.Кой и с какво толкова успя да те афектира?
Аз до сега не съм прочел нещо което да е извън добрия тон!
Или някой се е постарал да ги изтрие?
Кой е Генерал Фейлиър и какво по дяволите търси на моя диск!?!?!
| |
|
Не сме поискали,защото не знаехме че се събирате!
Аз съм от по-ниската възрастова група ама нямам нищо против да се запозная с хората,чиито мнение чета по темите,така че ако има сбирка моля Ви да я обявите за да може всеки ако желае да дойде.
Освен ако не желаете да си правите само частни партита разбира се!!!
| |
|
Няма нищо скрито покрито!
Партитата се обявяват публично!
Последното беше с присъствие на клубари от много други градове! И присъствалите наброяваха повече от 50 човека!
Следващия път ще ви предупредя.
А вие ако искате хвърляйте по едно око в клуб 40-50 - там е ядрото на варненската агитка! 50% от активно пи(ш)ещите там са от Варна!
Но за да можеш да отидеш на такава сбирка и да се чувстваш добре, трябва да участваш активно във виртуалния диалог доста преди това!
Така че пишете тук, пишете където искате - но пишете . С един постинг на 3 дена сбирка не се прави!
С три страници сериозни постинги на ден - тогава можем да си поговорим сериозно!!
Хей!2cool4you къде си да ме подкрепиш!?!?!?
Ще ви кажа под сурдинка, че тя се престраши и присъства на тази сбирка!    
| |
|
... " някой да се заеме с това..."
хм... не звучи добре...  
А за простаците и сраженията - и тука ги има - както в живота!
Но защо и как клубът не е устоял - не знам и не разбирам! Защото има много по драстични случаи ... където простаците просто не виреят!   
| |
|
Ето ме бе! Вече възстановена при това . Мноогоо беше хубаво на последния купон, още ме е яд, че пропуснах този на следващия ден.
Та народе- сбирки и купони има, при това не са за изпускане! 
Любимая, таких как ты, не было, нет и не надо...
| |
|
ДА права си затова че не пиша доста често,но определено нямам мнение по повечето от темите(имам в предвид такова,което си заслужава да се вземе под внимание).
Погледнах клуб 40-50 има интересни теми и смятам да се включа,но проблема е че нямам много свободно време ,но обещавам когато мога да пиша.
| |
|
Не е необходимо да отделяш часове - те темите си стоят - нищо не се губи!
Това е форум, а не чат все пак!   
| |
|
|
|
|