|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Re: vpechatlenia ot АКВАПОЛИС ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ ???
[re: HrabriaShivach]
|
|
Автор | Ogy (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.08.03 22:00 |
|
AQUAPOLIS E SUPER!!!!! Nai qkoqt park koito sam skival!!!!
| |
|
Цената е 24 лв вече.
Водата е неприяно студена (за един такъв парк би трябвало поне малко да е топла, нищо че навън е жега, но водата е на около 23-24 градуса .. то и морето е по-топло).
За шезлонгите вече са ти казали - платени !!! , така наечените сейфове .. скръб оставаш си багажа и през 10 мин минаваш да видиш там ли е или не, защото на някой друг посесетител може да му се иска да си избие тези 24 на вятъра дадени пари . Точно така дадени на вятъра пари са това. 2 - ма човека с кола = 50 лв. Печелбарщина. И то не си заслужава за керливите им 5 пързалки. Някой ще каже - Ами не ходи като са керливи. Да ама аз съм любител на силните емоции и мислех, че срещу тези 24 лв ще ги получа .. не би ..
Изобщо думи не ми стигат да изразя мако казано разочарованието си от посещението.
Искам да попуализирам тази гледна точка и всички да разберат що за стока е Акуаполис .. Ако не ми беше мързела щях да спретна един сайт анти-акуаполис. Това е пълно безобразие наречено Акуаполис. Да не говорим за обслужването - отегчени лица на така наречените спасители (които си играят на игрички с GSM-ите си и не ги еня кво става). Няма да ти кажа какво изпитах като се пуснах от "Камикадзето" , след като там не ми обясниха как трябва да го направя (мъж съм и можете да се сетите каква струя ме посрещна долу, като никой не си направи труда да ми каже, че трябва да кръстосам кръка (може и моя да е грешката, че не го направих, но мисля че те са ДЛЪЖНИ да те предпупредят)). Абе изобщо , ако сте 2-ма за 50 лв можете спкойно да изживеете нещо далеч по-заслуаващо си.
по добре да мълча и да изглеждам глупав, отколкото да си отворя устата и да го докажа
| |
Тема
|
Re: Актуализация !!
[re: TeHuCka]
|
|
Автор |
NeonSun (Chrysobеryl) |
Публикувано | 06.08.03 16:32 |
|
Добре дошъл в клуба на недоволните
--
Shine on~
| |
|
добре заварил
по добре да мълча и да изглеждам глупав, отколкото да си отворя устата и да го докажа
| |
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|