Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:14 10.10.25 
Градове
   >> Варна
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Слави Трифонов като образователен курс...нови  
Автор тъrъдъk4e (плюшено)
Публикувано03.09.02 23:16

...Вторият ден на шестия месец на лето 2002...Някакви спонсори - по своята същност добри хора - канят на гости в морската столица един друг добър човек да прави концерт...
И така.. понеже тъгъдък4ето е любознателно неШТо реши, че трябва да иде да види като ко е тва концеНт на Слави... И като Сяко умно плюшче се върна у дома с цяла торба поуки... И понежИ знанието било добре да се споделя..ето ко научи то:
1. Как да си пазаи чантата, телефона, якето и сичко което не е трайно закрепено за него;
2. Че за да оцелее на таковУ място тряба да се бута, блъска, хапе, плюе, вика и сичко на куп иначе ше го стъпчат;
3. Че най-задружната група българи са тези 10 човека дето да наредени кУтУ сардели на 1 кв.метър площад на концерт на Слави (там именно може да разбереш ко е другарска помоШТ и колко добре е да имаш до себе си непознат гЕгант);
4. Цял куп лоши думички дето в къШТи не се говорят и са му казвали, че бива да се Потребяват;
5. Че сички майка са решили, че децата им са най-добрия таран - минават сякакви прегради;
6. И че тези концерНТи дето се стича цялото съВкУпно гражданасто, на един голям БГ град са най-опасното място за малки, любознателни плюшки... и май не само за тях.

А ко научихте вие, м?Дано е било нещо по-добро от менИ.

аре и умната, кикики

Тема Re: Слави Трифонов като образователен курс... [re: тъrъдъk4e]  
Автор Mortisha (в синьо)
Публикувано03.09.02 23:48

И аз научих подобни неща. Ето и един съвет - най-добре е да отидеш 3-4 часа преди началото, да застанеш до самата сцена и да не мърдаш от там до края. Е, не е зле да си вземеш малко храна и повечко вода, но това е въпрос на личен избор!

Никога не съжалявай за нещата, които си направил, а за тези, които не си!!

Тема хехехенови [re: Mortisha]  
Автор тъrъдъk4e (плюшено)
Публикувано03.09.02 23:53

...а най-добрия вариант е да си вземе човек храната и водата и седне на пясъка, и без това лятото вече си отива . Пък ако толкоз голям мерак за Слави - ми има телевизори - какво чудо на техниката . Верно, на живо е друго - могат да те оберат и смачкат, не е като да си седиш скучно и удобно у дома ...

Тема Re: хехехенови [re: тъrъдъk4e]  
Автор Mortisha (в синьо)
Публикувано04.09.02 00:03

Може и така да се направи. Пък и не съм чак толкова голяма фенка на Слави. Със сигурност не чак толкова, че да си рискувам оцеляването...

Никога не съжалявай за нещата, които си направил, а за тези, които не си!!

Тема Истината за концерта...нови [re: тъrъдъk4e]  
Автор Cepreu (Клоун)
Публикувано04.09.02 04:11

Концерта си беше хубав. Не мога да кажа, че съм най-големият фен на Слави, но определено Ку-Ку Бенд са едни невероятни музиканти! Та както казах, хубав концерт се получи. (Само да не беше онзи гаф на наш'то Деси...)
Относно намирането на удачни места за гледане... Ами отидохме в 18:30 на мястото на събитието... Естествено пак имаше бутане и ръчкане, но това е нещо нормално за такова масово мероприятие... Равносметката... 4 часа стоене на едно място... Странични ефекти... Схванати врат и крака, болки в кръста и други... Е, входът беше безплатен, но всяко удоволствие май се плащало...
Апропо... Спу, къде изчезнахте изведнъж с девойката, че ми убягнахте от иначе широкото полезрение?

---
And it's your face I'm looking for on every street...

Тема Re: Истината за концерта...нови [re: Cepreu]  
Автор __SpOO__Модератор (me0w)
Публикувано04.09.02 10:23

Бягаме ние, бързи смели сръчни

Аз до гафа на Десито не можах да остана(явно), какъв точно беше?

Cause the light I shine on you
Is what you gave to me...

Тема гафът....нови [re: __SpOO__]  
Автор ДжoДo (обречена)
Публикувано04.09.02 10:37

... не беше толкова страшен, ама Десито си го е отнесло след консерта с положителност!
Десито искаше "да умори на Слави жената" още на първия припев на Назад моме Калино..... хахаха... убаче той геройски си я "спаси"!!!!!

Аве консерта си беше супер, ама прекалено грандомански - както всичко у Слави! Сякаш нарочно беше безплатен, та да ни начукат в тъпите бедняшки български тикви, че сме точно такива - авантаджии! По ено време имах чувството, че нарочно е безплатен - да ни гледат сеира как можем да се тъпчем щом е за авантата и да ни докажат колко сме бедни (не само материално), та като се каже "ФХОТ СЛОБОДЕН" и си потрошаваме краката да тичаме да сме там ....

А иначе.... такъв здрав концерт едва ли има друг в Бг възможност в момента да направи.... въпреки че беше безплатен!

The moment may be temporary, but the memory is forever!

Тема Re: гафът....нови [re: ДжoДo]  
Автор __SpOO__Модератор (me0w)
Публикувано04.09.02 10:53

Малко съм неадекватен аз по това време на денонощието и сякаш някак не разбрах точно това, което ми обясни за гафа, но мерси за отделеното време

Ти защо не идваш по сбирки,а?

Черна точка

Cause the light I shine on you
Is what you gave to me...

Тема ми щот...нови [re: __SpOO__]  
Автор ДжoДo (обречена)
Публикувано04.09.02 12:51

... не съм "сбиркаджийка" затва не идвам по сбирките!

Аз само с тъгъдъкчето си правя самосиндикални сбирки, щот си го уууууууууубичамамамам!!!!!

The moment may be temporary, but the memory is forever!

Тема Re: Истината за концерта...нови [re: __SpOO__]  
Автор Cepreu (Клоун)
Публикувано04.09.02 21:44

Ааа, бързи, смели, сръчни ли... Че от кой отбор сте вие? Черешка или ягодка? Или двамата сте от различен и се гоните взаимно?

А относно гафът...
Нали вторият куплет е:
Ке се престорам на сокол пиле
и пак при тебе ке дойда,
гора ке премина,
пак при теб ке дойда...

Да, ама Деси го изпя:
Ке се престорам на сокол пиле
и пак при тебе ке дойда,
жена ке умора,
пак при теб ке дойда...

... което е от последния куплет...
Но Слави наистина я спаси геройски като изпя повторението на куплета с нея!
Явно се притесни момичето, все пак на родна земя, кой знай колко познати я гледат на живо да пее... Случва се!

---
And it's your face I'm looking for on every street...

Редактирано от Cepreu на 04.09.02 21:45.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.