|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Как ви се стори зарята?
|
|
| Автор |
Mama Netty (блондинка) |
| Публикувано | 15.08.02 23:41 |
|
|
Фойерверките за празника на града...
Мен лилавите ме изненадаха. 
Qui scribit, bis legit.
| |
|
|
|
Видях я, но мен ме разо4арова зарята... 
Първо - нито запо4на, за когато беше обявена - към 23:07 вместo в 23:00. После и не продължи колкото казаха - "цели 18 минути !!!", а само 6 !
Знам - ще кажете "Какво пък толкова - една заря!?" Да ама вси4ката работа на общината е такава - несериозна, запо4ната и недовършена...
q/*_*\p
| |
|
Тема
|
Re: Как ви се стори зарята?
[re: Citizen Kabbuto]
|
|
| Автор | lolita (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.08.02 02:42 |
|
|
 abe ne razbiram az li ne sum gledala dobre ili sum zagubila predstava za vremeto no zariata be6e pove4e ot 20 minuti a ne 6 i ne be6e tolkova lo6a kolkoto ia izkara . 6to se otnasia do upravata az li4no sum dovolna ot deinostta na kmeta
| |
|
Тема
|
[re: lolita]
|
|
| Автор |
Cepreu (Клоун) |
| Публикувано | 16.08.02 12:05 |
|
|
Не знам колко време е била, защото не съм засичал, обаче от Виница беше много красиво, защото се пръскаше на същата височина, на която бях и аз, та... абе красота!

---
And it's your face I'm looking for on every street...
| |
|
Тема
|
[re: Mama Netty]
|
|
| Автор |
sdfs (don_Pablo) |
| Публикувано | 16.08.02 19:12 |
|
|
Neznam ama vchera sme se napikali da se smeem s edni fenki,shtoto se pribiahme otdolu ot plaja ot edno kapanche i kato vidjahme naredeni akto po jivkovo vreme 200 choveka na baira kum plaja umriah anpravo.Ama goliamo shou sichki gledat nebeto i zariata-hahahahaah.Mnogo iako
Eto ia moiata jena
| |
|
|
|
Дааа, зарята беше супер Най-хубава от всички останали през годината. Но за съжаление много хора останаха излъгани от медиите Там се надпреварваха да казват, че зарята ще е на височина 500-600 м. и ще се вижда в целия град. Да, ама не Беше на не повече от 100-тина и се виждаше идеално само от плажа. Но беше супер
Хубаво е лятото да бъдеш на море, шопите са тука и купона си тече...
| |
|
|
|
На мен ми хареса определено. От Централния плаж беше много хубава гледка.
| |
|
Тема
|
[re: Mama Netty]
|
|
| Автор | bobo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.08.02 00:29 |
|
|
Един миг от зарята
| |
|
|
|
Beshe neweroqtna:)
Naistina se bqha postarali mnogo;0
nie se wrystahme ot Prashkite i imashe dosta hora koito se bqha spreli, ta za da ne se blyskame sprqhme da pogledame:)
Super bqha. Samo nqkakwa tishina i se 4uwa "aaaaaaaa", i razni takiwa wyzdishki:)...(neee, ne sym obyrkala mqstoto, i horata ne praweha nisto takowa):P~~
Abe, EVALA
Аз съм манечко човече на децата пръв другар
| |
|
Тема
|
[re: bobo]
|
|
| Автор |
Mama Netty (блондинка) |
| Публикувано | 20.08.02 22:03 |
|
|
Страхотно!! 
Qui scribit, bis legit.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|