|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >> (покажи всички)
Тема
|
Строй се, преброй се!
|
|
Автор |
CharmingW (п-илето) |
Публикувано | 10.07.02 23:36 |
|
Алоо пробааа, едно - две - три
Хайде да направим едно тестче, да видим кои сме посетителите на това клубче, да пратим по една думичка по темата, да се види кои присъстват тук, дори и тези, които не пишат, а само четат - хайде, няма да боли
| |
Тема
|
Re: Строй се, преброй се! #2
[re: CharmingW]
|
|
Автор |
T.Rex (свестен луд) |
Публикувано | 10.07.02 23:49 |
|
да започваме...
T.Rex
Редактирано от T.Rex на 10.07.02 23:55.
| |
|
мяу?
Cause the light I shine on you
Is what you gave to me...
| |
|
4usvam se kato v kazarmata...
az pyk njama da stoja mirno !
q/*_*\p
| |
|
Пфу, човек не може да хапне без да го стреснат.. за някакви проверки.
(Защо ям пред РС-то е друг въпрос.. може би защото иначе ще пусна ТВ да гледам.. Пък по това време... а и по БългарияТВ.. грозна картинка)
Ами аз съм тук.. а дали наистина има такива дето само четат? Ако има да си признават веднага и да ни кажат как не са умрели от скука!
| |
|
Хоп, наредих се и аз!
Че и бройката хванах!
Айде строявайте се бързо, че ей сега командирката ще ревне "Равнииис, миррррноооооо!!!"
Като стана дума за строй, Сапоне, кога ша та прайм защитник на майка България, бре?!
---
And it's your face I'm looking for on every street...
| |
|
I az sam tuk, po cql den :))). Moje da pisha samo za belio, rokli i chanti (kakto mi namekna __SpOO__ edin pat ), no vse pak pisha, a ne samo cheta
Kogato na hubav chovek mu e kofti tova e blus,a kogato na kofti chovek mu e hubavo tova e chalga
| |
Тема
|
Re: Строй се, преброй се!
[re: CharmingW]
|
|
Автор | bobo (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.07.02 14:20 |
|
Едно време, преди мнооого-много години имахме в училището един капитан. Та като ни строеше на вечерна проверка все питаше: "Вий... колко парчета сте бе?"
| |
|
| |
|
.....да не си решила да си пускаш мустаци и Старшинка да стаВаш
DJ Evil
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >> (покажи всички)
|
|
|