|
Тема
|
Чавдар Троян
|
|
Автор |
spider4o™ (fnac) |
Публикувано | 20.01.04 12:34 |
|
Какво става с футболният отбор Чавдар Троян? Още ли са професионален ФК? Стадиона в какво състояние е и има ли шанс скоро да очакваме троянци във В група?
| |
Тема
|
Re: Чавдар Троян
[re: spider4o™]
|
|
Автор | dembi (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.03.05 19:46 |
|

| |
|
Олеее, това съм го писал януари миналата година.
Още когато бях с дебилни сигнатури.
Мерси, че извади тази тема от архивите :)
Горда Стара планина...
| |
Тема
|
[re: spider4o™]
|
|
Автор | reoprи бaнkoв (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.03.10 21:53 |
|
да, отборът върви много добре и имаме амцбиции за "В" група догодина!
| |
|
ее, супер, шест години по-късно прогнозата ми е на път да се сбъдне :)
Ти завинаги ще си в сърцата ни, Анди!
| |
|
Да има амбиции отборът да отиде във В група но има един малък финансов проблем. Няма кой да даде парите. В момента се прави стадиона от срутването преди няколко години. Отборът за момента се справя добре в окръжната група, но всичко е на разноските на играчите които искат да играят. Аз самият до преди 3 г тренирах и играх в старшата и при мъжете и си плащахме всичко за да играем мачовете. Път, храна, бутонки, кори и т.н. Надявам се скоро време да се намери спонсор и отборът да отиде във В група. Троян е футболен град и има нужда от отбор.
Иначе Баскетоблният отбор Чавдар се развива тази година за 1-ви път отборът беше във второто ниво на баскетболните ни шампионати и записахме 2 победи като за отбора дори игра бивш национал на България( центърът Петър Петров) макар и на 40 г.
| |
|
Отлично! Аз съм сигурен, че потръгнат ли нещата, отборът ще се радва на голяма посещаемост от Троян и околията и ще потекат и финанси. Дано скоро не само моторните спортове, но и футболът да радва троянци.
Ти завинаги ще си в сърцата ни, Анди!
| |
|
Всички на това се надяваме един футболен град като троян заслужава отбор. Миналият ден ходих до стадиона и работите вървят доста добре сондите работят на пълна пара, правят се подпорни стени, скоро би трябвало да започнат да се слагат и седалки на трибуните. Остава само някой спонсор да се погрижи за отбора защото от към финансите положението никак не е добре
| |
Тема
|
[re: Цвeтeлин Ивaнoв]
|
|
Автор | DX-er (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.08.10 10:04 |
|
И тази година задължително първо място. В края на последния сезон се отказахме от "В" група заради парите
| |
|
|
|
|