|
|
|
Тема
|
Купувам къща
|
|
| Автор | sksk1 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.07.07 20:26 |
|
|
Здравейте!
Моля за съвет- искаме да си купим малка къщичка в Ловешкия регион( Ловеч, Троян, Тетевен), да е запазена. Е, то без ремонт няма да мине, но да не е съборетина. Както се казва хубава и евтина и с изглед към балкана.
Та се чудим в кое ли от селцата е къщата която търсим. Много ни хареса с. Крушуна, но там цените са доста надути.
| |
|
|
|
Вижте село Ломец - прелестно е. направо невероятно. А и се заформя голям селски туризъм в района, защото в землището на селото разкопават древен римски град - Кастроне Состра. Въпрос на време е да се отпуснат повече пари, което вече се осъществявва с помощта на ЕС фондовете.
другото ми предложение е Рибарица (още по-невероятно, но и не е евтино) или Чифлика (също не лошо предложение).
Най-добре хващайте колата и обиколете региона за няколко дни, като внимателно следите за това, което искате. Принципнмо имотите там не са скъпи, така че за малко пари може да си позволите прекрасно имотче.
аз лично ви съветвам да не се обръщате към никаква агенция за недвижими имоти. В НИКАККЪВ СЛУЧАЙ. работил съм в такава - асмо ти дерат парите за неща, които можеш и сам да си свършиш. успех
Тема
|
Re: Купувам къща
[re: sksk1]
|
|
| Автор | check (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.08.07 17:49 |
|
|
продавам къща в село Балканец - 8 км от Троян, на входа на прохода Троян-Кърнаре
| |
|
|
|
Здравейте ако някой се интересува от темата вече има добри предложения - http://www.imotitrayana.com/index.php
| |
|
|
|
|