|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
hotel
|
|
| Автор |
Lyup4o () |
| Публикувано | 09.01.04 23:23 |
|
|
kajete hubav hotel v grada?
| |
|
Тема
|
Преди години,през 80-те ,бяха два...
[re: Lyup4o]
|
|
| Автор |
KABИ (търсещият) |
| Публикувано | 10.01.04 05:55 |
|
|
в центъра.Единия е на улицата до пазара,към автогарата,малко е старичък,ама не знам сега дали е подновен.Другият е нов,строиха го през края на 70-те,на 200 метра е от стария,до реката,и беше много добър.Но сега как е-иди и провери.Освен това има вече и частни ,но информация трябва по интернет или на място.Освен това има и туристическа база на един хълм на 1-2 километра от центъра.Хълма се казва Капинчо-там ходехме като ученици-има приятен парк и кръчмета.Приятно прекарване...
| |
|
Тема
|
nqmaaaaaaaaaaaaa
|
|
| Автор | olla (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.01.04 23:07 |
|
|
troqn ymiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
| |
|
Тема
|
Re: Преди години,през 80-те ,бяха два...
[re: KABИ]
|
|
| Автор |
Lyup4o () |
| Публикувано | 12.01.04 00:34 |
|
|
tezi dvata do rekata gi zabravi. a Kapin4o gore-dolu stava,ama ne pitai kak se izka4vat stulbite v 3 prez no6ta v snega. a i kenefa pryska6e navsqkade i be6e nevazmojno da se dobliji na po-malko ot 1.5 metra. sa6to taka ve4er ima parno,no sutrin se sabujda6 vko4anen.
| |
|
Тема
|
Re: nqmaaaaaaaaaaaaa
[re: olla]
|
|
| Автор |
Lyup4o () |
| Публикувано | 12.01.04 00:38 |
|
|
abe ne umira,spored men. az sym vun6en nablyudatel i grada i horata adski mi haresaha,sled kato to4no 9 god ne go bqh pose6taval. fan sym i zatova razpitvam za hoteli,a 6te se radvam da mi prepora4ate kakvoto i da e drugo,za6toto skoro mislq pak da doida
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
KABИ (търсещият) |
| Публикувано | 12.01.04 09:22 |
|
|
Не обръщай внимание на подобен хленч-той е характерен и за българите въобще,а и за малките населени места още повече.Нищо,че често пред къщите на жалващи се по подобен начин хора стоят по 2 западни коли в добра възраст,а близкия квартален магазин е техен/това от моя личен опит,от мои познати в Габрово,а и в Троян/
Редактирано от KABИ на 12.01.04 09:24.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Lyup4o () |
| Публикувано | 12.01.04 21:33 |
|
|
znam be,i az sym bulgarin
a gabrovo i troqn verno mnogo si prili4at,i to v predimno pozitiven za men plan
| |
|
|
|
За Ловеч може да се каже, че умра (за мое огромно съжаление ), но за Троян е просто смешно да се ствърдиподобно нещо. А иначе за хотелите не мога да съм много от полза, защото и аз само на Капинчо съм ходил, но то беше отдавна. Сега ако ходя там, спя при познати и приятели.
Поздрави.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Ferjancz (Rally fan) |
| Публикувано | 04.02.04 12:18 |
|
|
:))) tozi do pazara e golqma mizeriq , tozi do rekata e v remont ot 96-ta, ima edin 4asten ama i toi ne e koi znae kvo, vij v seclcata okolo trojan ima prekrasni hoteli , naprimer v selo ore6ak ima razko6ni hotel4eta i na samo 5 km ot trojan:)))) tam ima i pove4e kur4mi ot trojan i to gotini kru4mi :)))
Поздрави!
Attila Ferjancz
Две тави баница и една кофа айрян!
| |
|
Тема
|
[re: Ferjancz]
|
|
| Автор |
KABИ (търсещият) |
| Публикувано | 14.02.04 01:47 |
|
|
Аз съм от Дълбок дол и има къде да спя и къде да се установя,когато идвам към родния си край.Само не знам как се пише ,как се нарича жител на моето село?/ако приложим правилото,което предлагаш за жителите на Троян,нещо не ми звучи добре,непривично е/...дълбокдолец-по приемливо и привично е дълбокдолчанин,калейчанин,...а за някои села в региона върви повече твоя вариант-боремец,доброданец.Но за жител на Орешак например-освен орешачанин-друго няма.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|