|
Тема
|
Почивка в Трявна?!
|
|
Автор | Mинaвaщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.06.08 16:44 |
|
Хора, дайте мнения за възможността да се изкарат 5 дни в Трявна. Кои хотели са най-добри и на прилични цени, но на този етап, защото всички дадени мнения са стари отпреди 2-3 години. Някой, който е почивал скоро там, нека даде цени, хотели, но като за хора без кола, т.е. да са в самия град. Наистина ли и сега няма какво да се яде там?! Няма ли хранителни стоки или закусвални? Защото аз не си падам по мазни яденета като в заведението на Майстора. (четох нещо за това място). Разбрах само от постингите, че природата е много хубава и градът е спокоен, а това ми трябва, за да си почина пълноценно.
| |
Тема
|
Re: Почивка в Трявна?!
[re: Mинaвaщ]
|
|
Автор | Mинaвaщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.07.08 09:10 |
|
Доколкото разбрах от "мълчанието на агнетата" явно в този град е голямо мъртвило. Как пък никой, който е бил там или живее там не си отвори компютъра и да се поразходи в интернета. Поне няколко мнения се надявах да чуя. Има ли хора?!
| |
|
Този въпрос е по-добре да го зададеш в клуб "туризъм" или "пътешествия". Тук не е голяма посещаемостта по мое мнение.
| |
|
Виж сега!Сигурно ти е отминало желанието да посещаваш Трявна,но така или иначе чак сега отворих темата.
Истината е,че ще предобиеш по-добра престава за цени и услуги,ако разгледаш офиц.сайт на Община Трявна.В този клуб никой не пише по същество,а аз не съм започнала още да си говоря сама със себе си.
Цените на нощувка варират от 10лв-70лв.Има и хранителни магазини достатъчно.Не ти трябва кола,градът е твърде малък и се обхожда бързо.
Тюх,само аз ли съм от Трявна тук бе ора!!!!!!
| |
|
|
|
|