|
Тема
|
Въпрос относно PayPal
|
|
Автор |
nesega2 (* independant *) |
Публикувано | 27.11.13 20:41 |
|
Мнителна станах напоследък...
Който е на ти с PayPal, би ли ми казал дали получаването на парите винаги е свързано с посещаване на Western Union Office, накратко как изобщо се случват нещата...
Очаквам да получа плащане по една обява (не е свързана с преводи) и като ме обхванаха едни съмнения... Та, моля, някой да ме избави от тези терзания.
Благодаря.
| |
|
Не знам дали PayPal изобщо има някаква връзка с Western Union, но може да има и такъв вариант. Аз лично процедирах по следния начин: Регистрирах се в PayPal и въведох данните за банковата сметка, по която искам да получавам пари от сметката ми в PayPal. Сега когато получа пари от клиент в PayPal, просто избирам сумата, която искам да преведа по банковата ми сметка и чакам 2-3 дни. Естествено парите също така могат да стоят в сметката в PayPal и да се използват за онлайн пазаруване.
| |
|
Благодаря, знаех си, че нещо мътно има.
| |
|
Само ще добавя, че когато сумата, преведена към пейпал акаунта ти, надвиши 1500 евро изискват да изпратиш свои данни (снимана лична карта, сметки, удостоверяващи адрес и пр.)
И аз не съм чувала пари от пейпал да се теглят през Western Union (а ползвам пейпал от години).
Nobody can be exactly like me. Even I have trouble doing it. Tallulah Bankhead
| |
|
Опит за измама. Добре, че съм мнителна.
| |
|
|
|
|