|
Тема
|
Абе, хора!
|
|
Автор |
Black Wolf (ловец) |
Публикувано | 14.09.12 16:15 |
|
Никой ли не превежда нещо интересно?! За война, за оръжие, там за секс и насилие нещо? За магия в краен случай...
Скука пълна...
Едно време като деца се питахме един друг "Филма боен ли е?" Ако нямаше стрелба и бой никой не щеше да го гледа...
Аз примерно съм затънал в едни "матрялчета" за индианска магия, та се развличам...
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!Редактирано от Black Wolf на 14.09.12 16:17.
| |
|
Напоследък предимно за статистики-стъкмистики и форекс търговия... голяма скука. Бланковите и за легализации въобще не ги броя - с тях имам чувството, че бавно деградирам.
| |
|
Любовни разкази с лек хумористичен оттенък. За разнообразие - резервоарни паркове за съхранение на нефтопродукти
Being a little bit too good is a whole lot too dangerous!
| |
|
Уплътнения на строителни съединения, а другото - чугунени калодки... Че искат и да се направят нещата в брошура, което ще рече, че не мога да го преведа и захвърля, а ще го гледам поне 10 пъти и на разпечатка за болд, италик и други екстри
Май разнообразието ще си го създаваме сами... и вярно тия бланкови документи са доста деградиращи, трудно ги подхващам
| |
|
Не питай...
И оръжие, и насилие, и секс има, че и война (градска). Има и едно дребно проблемче - самозабравил се драскач. Полакомил се и като се развихрил в гаврата с култовия оригинал, на който стъкмил "допълнение" по заръка на още по-алчното издателство...
То се знае, магия няма. В никакво значение на думата.
"Кръвната група на бебето? Ами човешка. Предимно..." - Орсън Скот Кард
| |
|
Превеждаме, превеждаме, ама дир-ЪТ много избирателно ни пуска в клубовете да пишем. Да се отчета: първа част от четирилогия, на която ми е трудно да определя стила, ама много хубаво са забъркани стари индийски предания и съвременност. А междувременно ме чака и Войната на Розите - пак... четвърта книга от един и същи автор, в която една и съща история се разказва от различни жени. През последните 2 години много, ама много се сближихме с Плантагенетите, домиляха ми направо, гадовете...
| |
|
Аз пък в последно време доста се сближих с Хитлер. Вече и кътните му зъби знам. Иначе не мога да се оплача, последното беше едно на психологична тематика, но написано доста професионално, от истински психолог. А трилърът ме чака за ноември.
| |
|
В момента съм на вълна инструкции за експлоатация на машина за фармацевтичната промишленост.
| |
|
Нелсън Демил, поредният му роман за Джон Кори. Действието се развива в Йемен през 2004 г. Ал Кайда, ЦРУ, кат, политнекоректност. Купон в общи линии.
| |
|
Редактирам петиции до Европейския парламент в последно време и с някои пада майтап голям
| |
|
|
|
|