Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:39 04.07.25 
Професионални
   >> Преводачи
*Кратък преглед

Тема конвертиране на pdf в doc  
Автор regdog (минаващ)
Публикувано01.08.12 21:47

Моля за консултация. Имам голям pdf файл на английски (21MB) с картинки и текст. Искам да го конвертирам в doc файл, в който да пиша, или поне да го използвам и с копи/пейст да прехвърлям картинките в друг doc файл.

Първо потърсих безплатна програма за конвертиране, но не намерих. Намерих някои платени, но съм затруднена да направя избор.

Намерих и изпробвах една платена програма за 80 щ. д. (не смея да напиша името, за да не го сметнат за реклама). Удовлетворена съм от резултата, но не мога да преценя дали цената си заслужва.

Бихте ли ми препоръчали програма както се казва от важна степен и със способна цена.

Благодаря предварително!

Тема Re: конвертиране на pdf в docнови [re: regdog]  
Автор Maлkaтa cekиpa (гадно копеле)
Публикувано01.08.12 21:52

Аз конвертирам с ABBYY Fine Reader, което става и за сканирани документи. Прави някои грешки, но общо взето чете точно. По принцип порфесионалната версия на Adobe PDF Reader също трябва да става.

Автор xakepxakep (ентусиаст)
Публикувано02.08.12 01:44

За латиница Solid Converter работи не по-зле от FineReader, често по-добре.

Автор regdog (минаващ)
Публикувано02.08.12 07:42

Много благодаря за мненията.

Вчера пробвах и двете програми (също и други) и личният ми фаворит е Solid Converter.

Още веднъж, благодаря и приятен ден!

Автор bsb_2 ()
Публикувано03.08.12 18:13

PDF файлът има ли защита? Ако няма защита, какво ти пречи да копираш картинките директно от него?
Също така, ако няма защита, текстът не може ли да се копира направо?

Иначе можеш да пробваш да качиш файла в Google Docs и да го отвориш там. Най-вероятно системата ще се справи много добре с разпознаването. Стига да не се окаже, че файлът надхвърля ограниченията за размер - не е много добре обяснено за този случай кое ограничение би важало:

Тема Re: конвертиране на pdf в docнови [re: bsb_2]  
Автор regdog (минаващ)
Публикувано03.08.12 18:19

Пробвах различни варианти. Вероятно има защита, но тя се оказа преодолима - не от мен, разбира се.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.