|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
Тема
|
Честита Баба Марта!
|
|
Автор |
denny (Mockingjay) |
Публикувано | 01.03.11 10:09 |
|
Колеги, честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, бели и червени, и... само доволни клиенти ви пожелавам. По тази линия... имам един повод за черпене, ама хайде по-късно.
| |
|
Честита баба Марта на всички колеги! Честито и за твоя повод!
http://www.save-darina.org
| |
|
Благодаря. Хубав ден и хубаво настроение на всички, въпрек все още зимното време навън!
| |
|
Честита Баба Марта!
Чакаме да се похвалиш с повода. Така само ни резпалваш любопитството.
И един лаф от моята щерка във връзка с празника. Гледа тя прогнозата за времето и вижда, че ще е лошо. По едно време казва: "Баба Марта е така люта, защото не й харесва, че китайците са й направили мартениците."
| |
Тема
|
Re: Честита Баба Марта!
[re: Бepeзka!]
|
|
Автор |
denny (Mockingjay) |
Публикувано | 01.03.11 13:28 |
|
Ааа, Берьозка, страшна е щерка ти! Ама право е детето - уж български празник, уж нашенски традиции, пък мартениците - китайски. Не са хубави тия работи!
А поводът да се похваля е ето този:
Излезе от печат в петък, от вчера е по книжарниците, а на мен ми иде да хвръкна по-.високо и от тази птица, дето е върху корицата. Оставих си сърцето в тая книга, и сега от радост ми се иска да кажа на целия свят.
| |
|
Честита баба Марта и от мен!
И дай Боже още много такива поводи за черпене да имаш
| |
|
Честита и на теб!
Благодаря за пожеланието, дано. Ох, не мога да спра да се усмихвам, откакто тази книга "ми падна в ръчичките".
| |
|
Дай едно кратко резюме, че ме заинтригува.
| |
Тема
|
[re: Бepeзka!]
|
|
Автор |
denny (Mockingjay) |
Публикувано | 01.03.11 16:17 |
|
Ето тук:
Да поясня - тя е част от трилогия, всъщност последната от трилогията. Мисля, че в резюмето или отдолу са споменати и първите две.
Да си призная, самата аз се изненадах от себе си, че книги, в които са описани такива страховите неща, можаха да ме завладеят толкова. Но не съм единствената...
| |
Тема
|
[re: denny]
|
|
Автор |
АВе (речникаря) |
Публикувано | 01.03.11 16:26 |
|
Честита бира през март!
(като допълнителен акцент)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
|
|