|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Смених категорията
|
|
Автор |
Бepeзka! () |
Публикувано | 08.12.08 22:07 |
|
Само да ви споделя, че вече минах от категорията на "преводач между другото" в категорията на "баш преводачите". Защо ви ко казвам ли? Ами, защото ми се иска да чуя няколко окуражителни приказки. Един вид да получа малко увереност, че ще изплувам.
| |
Тема
|
така, берьозке! Само така!
[re: Бepeзka!]
|
|
Автор |
ABe (речникаря) |
Публикувано | 08.12.08 22:30 |
|
Евалла ти и давай напред!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
| |
|
Ще се справиш, сигурен съм. И не забравяй, че можем да разчитаме на масовия мързел - какъв дял от хората влагат усилията и времето да научат добре и един език, камо ли повече? Затова винаги ще бъдем необходими... а компютърният превод още дълго ще си остане извор на забавни нелепости. Късмет с хубавите поръчки!
| |
|
Берьозке, честито! Сигурна съм, че ще се справиш и няма да съжаляваш за това решение! Успех!
http://www.save-darina.org
| |
Тема
|
Re: Смених категорията
|
|
Автор |
denny (Choco monster) |
Публикувано | 09.12.08 09:10 |
|
Честито и от мен!
| |
|
Много успехи ти пожелавам!
Да не си минала изцяло на свободна практика?
Аз още не мога да се престраша...
| |
Тема
|
Re: Смених категорията
|
|
Автор |
kaфe (новак) |
Публикувано | 09.12.08 09:20 |
|
Поздравления и от мен! Желая ти много високоплатени преводи, радост и удовлетворение от работата!
| |
|
Пожелавам ти много успехи. Надявам се да успея да те окуража, като ти кажа, че и аз в момента сменям категорията - доскоро работех (силно казано - на работа "нелегално" правех преводи), но все пак си имах сигурен доход, стаж и осигуровки. От 1 януари оставам само на преводи. Тъй че знам как се чувстваш, но мога да ти кажа - смело напред, не се страхувай от нищо и бъди уверена в себе си. С работа се постига всичко. Е и късмет е нужен, но той идва при смелите :)
The fool doth think he is wise,
but the wise man knows himself to be a fool.
| |
|
Няма страшно! Моите и двете работи са фрийланс, много ми е добре.
Your future dream is a shopping scheme.
| |
|
Не мога да не се включа и аз, макар че пожеланията за успех и насърченията вече съм ти ги предала лично!
(Мими)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|