Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:56 11.08.26 
Професионални
   >> Преводачи
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Външно - приема ли вече?нови  
Авторmay (Нерегистриран)
Публикувано24.10.07 21:54

Здравейте, някой може ли да ми каже какво става с регистрирането на заклети преводачи? Благодаря предварително. :)

Тема Re: Външно - приема ли вече?нови [re: may]  
Автор xakepxakep (минаващ)
Публикувано25.10.07 01:26

Регистрират преводачи за фирми, но не регистрират фирми.

Тема Re: Външно - приема ли вече?нови [re: xakepxakep]  
Авторmay (Нерегистриран)
Публикувано25.10.07 11:05

Хе :) Благодаря.

Тема Регистрация на фирминови [re: xakepxakep]  
АвторAura (Нерегистриран)
Публикувано25.10.07 11:11

Някой знае ли защо спряха регистрацията на фирми и кога възнамеряват да я подновят?

Тема Re: Регистрация на фирминови [re: Aura]  
Авторkoлera (Нерегистриран)
Публикувано25.10.07 17:59

Според мен големите фирми си плащат на този, който размахва тоягата!!! Само вече едрите в бранша имат сметка да нямат конкуренция.

Тема Re: Регистрация на фирминови [re: koлera]  
Автор 4avdar4e (член)
Публикувано25.10.07 18:29

Колега, пишете меко казано нелепици

Влезте тук: , изтеглете си списъка на фирмите, с които КО е сключил досега договори и вижте: 1143. Нима това не е конкуренция? Причините ще са други, но какви - нямам представа.

Тема Re: Регистрация на фирминови [re: koлera]  
АвторДapo (Нерегистриран)
Публикувано25.10.07 19:41

Колега,

Ей, не се стърпя и се и-ра на метеното.

За твое сведение едрите в бранша не са тези, които се занимават с преводи на лични документи, а онези, които превеждат хиляди страници за конкретни проекти.

Тема Re: Регистрация на фирминови [re: 4avdar4e]  
Автор xakepxakep (минаващ)
Публикувано26.10.07 01:54

Причината е, че заловиха фалшифицирани подписи на преводачи. Някои фирми са давали имена на заклети преводачи или са ги подписвали без знанието на самите преводачи. Аз лично съм свидетел на превод от иврит, за който преводачката каза, че не го е подписала тя. Знам коя фирма го е пуснала в КО. Преводът беше върнат обаче не заради това, а заради неспазване на други изисквания.

Тема Re: Регистрация на фирми [re: Дapo]  
Авторkoлera (Нерегистриран)
Публикувано26.10.07 10:44

Здравейте колеги,

прекрасно знам колко са фирмите с договор в Ко., прекрасно знам каква част от тях развиват дейност, също така знам, че има нарушения. Това обаче не оправдава Ко, че спъва предприемачеството в сектора!!!!

На другия колега, който явно се занимава само с проекти ще кажа, че мога да посоча поне две големи фирми, които работят големи проекти и които внасят на ден около 70-80 документа за легализация.

А това, че в Ко. се плаща и се получават подаръци всички го знаем, но явно на всички им изнася да мълчат.

Тема Re: Регистрация на фирминови [re: xakepxakep]  
Автор lrishstout (махмурлия)
Публикувано26.10.07 13:59

И понеже покрай сухото гори и суровото, липсата на последователност и мислене при раздаването на правосъдие и излишното демонстриране на мускули от лицето, плеснато за шеф на отдела, ми се наложи да ходя в полцията и да обяснявам, че моят подпис е мой.

Показателна беше реакцията на служителя от полицията - КОЙ НИ ГИ ПРАЩА ТИЯ ДОКУМЕНТИ?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.