|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
какво ми е необходимо за езиков център
|
|
Автор | Mишeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.11.05 10:26 |
|
zdr, kakwi dokumenti sa mi neobhodimi za da naprawq ezikow centur? kajete mi ako ste zapoznati,molq wi
| |
Тема
|
Re: какво ми е необходимо за езиков център
[re: Mишeл]
|
|
Автор | Цeнтъpa (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.11.05 11:51 |
|
Първо, единствено и основно: АКЪЛ
| |
Тема
|
Re: какво ми е необходимо за езиков център
[re: Цeнтъpa]
|
|
Автор | Hяkoй (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.11.05 16:12 |
|
10x. Strongly agree with you.
| |
Тема
|
Трябва Ви...
[re: Mишeл]
|
|
Автор |
ABe (разсеян) |
Публикувано | 04.11.05 16:28 |
|
съдебна регистрация.
В предмета на дейност на фирмата Ви трябва изрично да е посочено, че ще се занимавате с езиково обучение (на всякакви езици).
Тъй като, така или иначе, ще Ви се наложи покрай основната Ви дейност да се заемете и с превод и легализация на документи, впишете и ПиЛ на Д в предмета си на дейност. И да не стане, от това глава не боли и не се плащат съдебни и адвокатски такси за промяна на предмета на дейност.
Езиковите курсове не са предмет на лицензиране от М-во на образУванието и нАуката, така че... съдебната регистрация и два пъти годишно да си вадите удостоверение за актуално състояние вършат чудесна работа.
Успех!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!Редактирано от ABe на 04.11.05 16:32.
| |
Тема
|
Re: Трябва Ви...
[re: ABe]
|
|
Автор | Mишeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.11.05 10:26 |
|
blagodarq za mneniqta. a otnosno anglo goworq6tite... bez komentar. tq prostotiqta po horata hodi
| |
Тема
|
Re: FOR NQKOI
[re: NEKOl!]
|
|
Публикувано | 05.11.05 21:32 |
|
И с какво толкова те засегна съгласието ми с предишния участник?
След като знаеш кой съм, чувствай се напълно свободен да цитирш името ми тогава! Аз се се притеснявам от това, защото моят език в клуба не е непристоен за разлика от твоя.
P.S. А така и не може да ми стане ясна причината, защо не използвате кирилица!!!
| |
Тема
|
[re: Hяkoй]
|
|
Автор | NQKOJ (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.11.05 21:37 |
|
ЗА ДА МОЖЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА СЕ ВЪЗМУЩАВАТ
| |
Тема
|
[re: NQKOJ]
|
|
Публикувано | 05.11.05 21:54 |
|
О, наистина ли? Ами, поласкан съм тогава! Това означава, че скромните персони на такива като мен са специални за такива като вас!
| |
Тема
|
[re: Hяkoй]
|
|
Автор | NEKOJ (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.11.05 21:58 |
|
хаха, забелязах ти злобарските мнения и на други места просто и подозирам, че се криеш под друг ник тук във форума, ама това няма зна4. , но все пак , ако пожелая това лесно може да се провери...въпросът е ,4е като не ти харесва нещо просто не пиши....ужасно ме дразнят такива като теб и...с твоите камъни по твоята глава.
| |
Тема
|
[re: NEKOJ]
|
|
Публикувано | 05.11.05 22:05 |
|
Интересно, уважаеми, къде забеляза "злобарски мнения"? Нека да не бъркаме понятията "злобарски" и "обективен". А на мен ми стана много любопитно под кой ли ник се крия?! Я, да видим дали ще можеш да познаеш. (Че ще можеш да провериш се съмнявам! ).
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|