Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:01 08.07.25 
Професионални
   >> Преводачи
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Трябва ли преводач от сръбски в Шоуто на Слави?нови  
АвторJ.P. (Нерегистриран)
Публикувано15.03.02 10:27

Ако сте гледали снощи Шоуто на Слави, видяхте ли каква трагедия беше тая бабичка - преводачката от сръбски! Тя, като улигофрен се хилише през цялото предаване и от време на време превеждаше, ама с такъв истеричен смях. Има ли изобщо нужда от преводач от сръбски, та той си е почти български. Само да ми седи някакава бабичка там и да ми се хили в микрофона. Другите поне имат визия! Слави снощи тотално се усра от всякъде и с това пиене в ефир и ядене на кебабчета, но това е тема за друг форум, сега ще я копирам и там. Чао от мен!

Тема Re: Трябва ли преводач от сръбски в Шоуто на Слави?нови [re: J.P.]  
АвторRiP (Нерегистриран)
Публикувано15.03.02 10:34

Аз пак ще бъда лошият в групата и ще кажа, че ако си тръгнал/а да пишеш на това място, поне отбележи квадратчето "искам предварителен преглед на мнението" и си провери правописа, преди да публикуваш. Олигофрен, Осра и кебаПчета!

Тема Re: Трябва ли преводач от сръбски в Шоуто на Слави?нови [re: RiP]  
Автор Лo (enfant fourbe)
Публикувано15.03.02 12:48

Да...

Автор Aнeлия ()
Публикувано16.03.02 12:05

Аз, не съм гледала въпросното шоу, обаче съм за преводачите от сръбки (по принцип).

Тоя език може да ни е близък, обаче аз май си падам нещо тъпо копеле и не го разбирам. ПРедпочитам да ми обясняват за какво става дума.

Тема Zashtoнови [re: J.P.]  
АвторStan (Нерегистриран)
Публикувано16.03.02 19:27

Abe zashto ne izvikat onaia s rusko-arabskoto ime. Moje bi tia znae srubski tolkova dobre, kolkoto i drugite ezici (tia mai deistva dosta s ezika.)

Тема Re: Трябва ли преводач от сръбски в Шоуто на Слави? [re: J.P.]  
Автор Spidercho (Audi Entusiast)
Публикувано17.03.02 09:38

Какво значи почти като българския? Осъзнай се и не морай да причаш глупости, молим те.
Това, че ти си световно-признат, балкански полиглот си е твое призвание, а обикновените люде не понимают братята сърби что сборуват.

Тема Re: Zashtoнови [re: Stan]  
АвторZealand (Нерегистриран)
Публикувано17.03.02 15:22

Ама естествено, че трябва да се превежда от и на сръбски. Несериозно е да мислиш, че понеже два езика са близкородствени, "всичко се разбира". Мисля, че непредубеденият българин схваща какво се говори на сръбски само в най-общ смисъл и то, ако познава контекста. Осмисля някъде около 10-15% от казаното. Което, съгласи се, не е достатъчно.

Автор/// (Нерегистриран)
Публикувано20.03.02 22:40

Разбира се, че трябва да има преводач!

Автор/// (Нерегистриран)
Публикувано20.03.02 22:55

а ти наистина ли си мислиш това, което си посъветвал J.R. да направи?!?!.....защото, ако е така....бе я се върни пак там да видиш за какво става дума

:-)))

Авторняkoй (Нерегистриран)
Публикувано20.03.02 23:18

Като нерегистриран той/тя малко трудно ще си отбележи в квадратчето. От личен опит го казвам.

Това е фена, пардон, Златистия - е днеска не ми е ден за имена - Веселка, Доктора, руснака Толя - дали не беше Голубой? - извинявам се, ако бъркам, Пирятела, никой и така нататък.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.