|
Тема
|
В САЩ ще правят
|
|
Автор |
Shanya (sunshine) |
Публикувано | 29.01.04 07:32 |
|
супермилионер - печалба от 10 000 000 $.
Ще се борят 7те вече милионера.
Явно се опитват да му вдигнат пак рейтинга, защото напоследък съвсем затъпя.
А как е БГ варианта? Стана ли по- динамичен? А странният му водещ пооправи ли се?
Поздрави на всички
| |
Тема
|
Re: В САЩ ще правят
[re: Shanya]
|
|
Автор | мими (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.01.04 18:32 |
|
| |
|
Здравей, Шаня
Радвам се пак да те чета тук.
Избрала си много тактична дума в постинга си. На мен никога не би ми хрумнало мекото определение за Кънчев "странния водещ" ...
| |
|
уф все таях надежда, че ще се поразчупи. Нали уж е посъбрал опит, ама то ако не ти идва отвътре, все ще изглеждаш изкуствен...Аз понеже имам и база за сравнение и Кънчев съвсем се губи
Ами отдавна не бях влизала тук, даже и предаването спрях да следя, но сега видях рекламата за супермилионера и рекох да се обадя :)
Как са госпожиците?
| |
|
Я гледай ... отдавна не бях засичал никоя от вас двете. Радвам се, че ви виждам.
Иначе колкото до промените в българския вариант .... ами нашите карат по на дребно. Дават шанс на втория класирал се в "Най-бързият печели", да отговори на въпроса, на който се е отказал участника и ако е прав получава 50лева. Също и НК има навика да дава по 50лева на тези които отговорят на някакви странични питания(пояснения към въпроса), когати му скимне да пита и да се прави на знаещ. И от време на време правят игри с двама души едновременно, напоследък само на благотворителните предавания.
Поздрави!
| |
Тема
|
[re: TRlGGER]
|
|
Автор |
Shanya (sunshine) |
Публикувано | 02.02.04 18:37 |
|
тук не съм гледала такива екстри като допълнителни пари.
Иначе имаше игри по двойки - семейни или пък с деца.
Е ще се постаря да гледам това за 10 000 000 - може пък да е забавно.
Ще го води старият водещ.
| |
|
А сега някакъв нов водещ ли има?
| |
Тема
|
[re: TRlGGER]
|
|
Автор |
Shanya (sunshine) |
Публикувано | 12.02.04 07:37 |
|
в момента го води жена (не й знам името) и е само 30 минути.
За супермилионера обаче ще върнат стария му водещ - мъж - Риджис Филбин. Жената не ми е толкова забавна, но мъжът го бива. А и няма как да не го бива, той е ТиВи ветеран 
| |
Тема
|
[re: Shanya]
|
|
Автор | ftl (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.02.04 07:40 |
|
Meredith Viera go vodi. igrata e 20 mintui bez reklamite, dosta priburazno mi se vidia kato go gledah posledniat put
http://www.millionairetv.com/
sushto edna ot vodeshtite v The View po ABC sutrinta
| |
Тема
|
[re: ftl]
|
|
Автор | batkose (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.03.04 06:01 |
|