|
Тема
|
Стани богат-Господари на Ефира.
|
|
Автор |
Tanuco (.....) |
Публикувано | 21.05.03 21:10 |
|
Днес в предаването "Господари на Ефира" имаше интересно разследване.В английската версия на играта, някакъв господин спечелил голямата награда от 1млн. паунда.Но при преглеждане на записа от предаването, продуцентите установили, че двама човека от публиката подсказвали на играещия, като указвали верният отговор чрез покашляне(за А-един път, B-2 пъти,C-3 пъти, D-4 пъти)След установената проверка награда не е дадена.
Сега даваха едно предаване на Стани Богат, в което участваше един господин.На въпрос-Какви песни пеят венецианските гондолиери?
А-Баркароли(или нещо такова)
B-Канцонети
C-Шансони
D-не си спомням.
След продължително умуване участникът залагаше на отговор Б канцонети, защото му е най-познат.Изведнъж случайно или не се чу покашляне от публиката, той се замисли, поиска 50/50 и отговори А!
На въпрос за 5 хиляди лева.Кой от изброените не участва в клуб Мисъл?
A-Пенчо Славейков
B-Константин Величков(верен отговор)
C-Петко Тодоров
D-Кръстьо Кръстев
Участникът заяви, че единственото, което знае за Константин Величков е, че има такъв булевард в София!!!!Изведнъж започна да обяснява, че не знае абсолютно нищо за отговори B,C,D.Случайно или не се чу двойно покашляне от публиката и участникът изведнъж заложи на отговор B със 100%-ова сигурност!!!
На въпрос за 10 000 чакаше да се чуе нещо от публиката, но подсказка не последва и той се отказа.
Е, какво мислите?
Nil novi sub sole
| |
Тема
|
Re: Стани богат-Господари на Ефира.
[re: Tanuco]
|
|
Автор | SEAL (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.05.03 01:38 |
|
аз го гледах въпросния хасковски мунчо, но тогава не ми направи впечатление. Сега обаче, след като видях откъса по 7 дни(даже и повторението ей сега в 24ч.), наистина мисля, че има нещо гнило. Забележете на последния въпрос как се уплаши като кънчев попита "дотук?" и как изведнъж реши, че 2к лева всъщност са си нещо
| |
Тема
|
Много е възможно.
|
|
Автор |
БOГ (божествен) |
Публикувано | 22.05.03 15:54 |
|
А и не само в тоя случай:)
Пътят към Ада е осеян с добри намерения...
| |
Тема
|
Re: Стани богат-Господари на Ефира.
|
|
Автор |
TRlGGER (:o)=) |
Публикувано | 22.05.03 18:42 |
|
Mда как само го изловиха тоя. Интересно ми е какво ще последва от страна на "Стани богат". Тъй като кашлянето, особенно второто, беше доста странно. Ясно, отчетливо ... звучеше повече като "хъ-хъ", отколкото като кашляне.
| |
|
Мисля, че това е постановка. Правят се на интересни като вдигат шум около себе си. При това използват същия трик - повторение на случая в Грейтбритън.
Плоско.
| |
|
Ама то не "Стани богат" го вдигат тоя шум.
| |
|
Всичките в едно гърненце пръцкат.
| |
|
Е Магърдич Халваджиян не е продуцент на Стани Богат, няма логика да вдига шум за конкуренцията.
Nil novi sub sole
| |
Тема
|
Re: тъп плосък трик
|
|
Автор | Gospodin Nilson (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.05.03 20:41 |
|
Mneniqata za Stani Bogat sled izlu4vaneto sa dosta lo6i.
Minalata godina ima6e i drug u4astnik , koito ska4ashe vnezapno ot variant na variant.
| |
|
|
|
|